Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οπαδός της Liverpool δήλωσε πρόσφατα ο Ivan Toney

Οπαδός της Liverpool δήλωσε πρόσφατα ο Ivan Toney

Ο Ivan Toney δήλωσε πρόσφατα την παιδική του αγάπη για την Liverpool, ενώ μοιράστηκε δημοσίως τον εθισμό του προς τον τζόγο.

Ο επιθετικός της Brentford εκτίει επί του παρόντος ποινή αποκλεισμού οκτώ μηνών από το ποδόσφαιρο για παραβίαση των κανονισμών για τα στοιχήματα της FA και βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για την κατάστασή του.

Στο podcast του The Diary of a CEO, ο Toney αποκάλυψε ότι ήταν Red από την παιδική του ηλικία, λέγοντας: «Ήμουν οπαδός της Liverpool σε όλη μου τη ζωή, αλλά, από μικρός, μου άρεσε να βλέπω την Arsenal και το πώς παίζει. Αλλά ναι, είμαι παιδί της Liverpool, οπαδός της Liverpool στην καρδιά».

Προχωρώντας σε πιο σοβαρά θέματα, ο Toney ρωτήθηκε για το πώς ο εθισμός του στον τζόγο επηρέασε τη ζωή του.

«Όταν το όλο θέμα με τους ισχυρισμούς [συνεχιζόταν]. Υπήρχαν άνθρωποι που πήγαιναν στη δουλειά της μαμάς μου και έλεγαν ορισμένα πράγματα», είπε ο Toney. «Ήμουν στο βενζινάδικο μια φορά και άγνωστοι ούρλιαζαν ορισμένα πράγματα για μένα. Θα ήμουν με την οικογένειά μου και τα παιδιά μου και οι άνθρωποι φώναζαν ανόητα… Το να περάσω εκείνη την περίοδο ήταν δύσκολο. Άτομα με τα οποία συνήθως δεν μιλούσαμε ή με τους γονείς ή την οικογένειά μου δεν μιλούσαν κανονικά, θα εμφανίζονταν και θα ήταν σαν «κάτι υπάρχει με τον Ivan».

«Όταν έρχονται τα άσχημα πράγματα, θέλουν να μιλήσουν και να μάθουν τι συμβαίνει. Ενώ, όταν βάζω γκολ ή με επιλέγουν για την Αγγλία, δεν θα λένε πολλά. Αλλά έτσι είναι η ζωή και έτσι είναι οι άνθρωποι. Δεν μας λείπουν. Τους βλέπουμε, βλέπουμε το κακό μάτι».

Επτά από τις 20 ομάδες της Premier League έχουν στοιχηματικές εταιρείες ως κύριους χορηγούς, συμπεριλαμβανομένης της Brentford του Toney. Το θέμα επισημάνθηκε ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, όταν ο Lucas Paqueta βγήκε στον αγωνιστικό χώρο φορώντας μια φανέλα της West Ham με το όνομα της Betway. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται υπό έρευνα για φερόμενες παραβάσεις των κανόνων στοιχηματισμού. Αν και οι ισχυρισμοί εναντίον του Paqueta είναι πιο σοβαροί και θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν αποδείξεις, είναι μια έντονη υπενθύμιση της υπερβολικής εξάρτησης του ποδοσφαίρου από τις εταιρείες στοιχημάτων.

Ο Toney συμφωνεί ότι αυτό είναι ένα πρόβλημα και πιστεύει ότι υπάρχει μια γκρίζα περιοχή γύρω από τους κανόνες. Ωστόσο, αυτό έρχεται σε αντίθεση με τη συμβουλή της PFA, η οποία δηλώνει ξεκάθαρα ότι απαγορεύεται αυστηρά κάθε τζόγος που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, ο Toney είπε: «Ήταν κάπως μια γκρίζα εποχή. Όπως είπα, οι σύλλογοι στους οποίους έχω πάει, στην αρχή κάθε σεζόν θα έρχονταν σε κάποιον να τον συμβουλέψουν, αλλά δεν θα σας έλεγαν πραγματικά τι μπορείτε και σε τι δεν μπορείτε να στοιχηματίσετε. Έρχονταν και έλεγαν «έχασα τόσα πολλά, το έχω περάσει, οπότε αν σκέφτεστε να στοιχηματίσετε, μην το κάνετε. Δεν ήταν σαν να ‘δεν μπορείς να ποντάρεις στο ποδόσφαιρο’. Ήταν απλώς οι εμπειρίες του από τον τζόγο. Νομίζω ότι ήταν μια γκρίζα εποχή».

Επί του παρόντος, ο μεγαλύτερος στοιχηματικός συνεργάτης της Liverpool είναι η αυστριακή εταιρεία Interwetten και στο παρελθόν, η Liverpool είχε το όνομα της BetVictor στις προπονητικές της μπλούζες. Ο μετέπειτα συνεργάτης του συλλόγου η 1xBet, δεν άντεξε πολύ αφού η εταιρεία χρησιμοποιήθηκε για την προώθηση του τζόγου σε παιδικά αθλήματα και κοκορομαχίες, μεταξύ άλλων αδικημάτων.

Οπαδός της Liverpool δήλωσε πρόσφατα ο Ivan Toney
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com