Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πολλοί οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι για δανεισμό του Tyler Morton

Πολλοί οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι για δανεισμό του Tyler Morton

Ο μέσος της Liverpool, Tyler Morton προσελκύει ενδιαφέρον δανεισμού από διάφορες ομάδες της Championship ενόψει μιας πιθανής μεταγραφής.

Ο 20χρονος επέστρεψε πρόσφατα στις πλήρεις προπονήσεις μετά την ανάκαμψη από χειρουργική επέμβαση για ένα πρόβλημα στο πόδι που έκοψε τη σεζόν 2022/23. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νησί, αρκετοί σύλλογοι έχουν ήδη ζητήσει να τον πάρουν σε μια προσωρινή συμφωνία για την ερχόμενη χρονιά.

Οι Reds θα ήταν πρόθυμοι να εγκρίνουν μια αποχώρηση για τον Morton καθώς αναζητούν περαιτέρω ενισχύσεις στη μεσαία γραμμή πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Ο γεννημένος στο Wirral μέσος πρωταγωνίστησε ως δανεικός στην Blackburn Rovers την περασμένη σεζόν, κάνοντας 40 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα προτού τραυματιστεί στο πόδι τον Απρίλιο.

Μένει να δούμε αν ο σύλλογος του Lancashire θα πιέσει για να τον φέρει πίσω στο Ewood Park, αν και ο προπονητής John Dahl Tomasson ήταν συχνά αδιάκριτος στους επαίνους του για τον νεαρό κατά τη διάρκεια της παραμονής του. Ο Μorton έχει εννέα συμμετοχές στη Liverpool στο όνομά του, με δύο από αυτές να έρχονται στην Premier League.

Η τελευταία του έξοδος στην αγγλική κορυφαία κατηγορία έγινε τον Δεκέμβριο του 2021, καθώς ο Jurgen Klopp τον έριξε για να ξεκινήσει στην ισοπαλία 2-2 με την Tottenham εν μέσω μιας κρίσης τραυματισμών στη μεσαία γραμμή. Λίγο μετά από εκείνη την έξοδο, ο Γερμανός είπε για τη νεαρή του κατηγορία: «Παρεμπιπτόντως, ο Τyler Morton στην προπόνηση, είναι απίστευτος! Παίζει ως Νο. 8 τώρα, δεν τον αναγκάζουμε να παίξει ως νούμερο 6 σε ένα παιχνίδι της Premier League [όπως κόντρα στην Tottenham]. Προπονείται και είναι σαν, «Ουάου, πόσο καλό είναι αυτό;»

Πολλοί οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι για δανεισμό του Tyler Morton
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com