Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν έχω πάντα αυτό που θέλω στις μεταγραφές»

Klopp: «Δεν έχω πάντα αυτό που θέλω στις μεταγραφές»

Νέα απάντηση για τα μεταγραφικά, μια ακόμη το φετινό καλοκαίρι, έδωσε ο Jürgen Klopp, αυτή τη φορά στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τη Newcastle, αναφέροντας ξανά πως το budget της ομάδας είναι περιορισμένο και όχι συγκρίσιμο με εκείνο άλλων ομάδων.

Ας δούμε τη νέα απάντηση του Γερμανού:

“ Έχουμε τη δική μας κατάσταση. Υπήρξε μια χρονιά που τα χρήματα ήταν λιγότερο θέμα επειδή ο Phil (Coutinho) πήγε στη Barcelona και μπορούσαμε να κάνουμε δύο συγκλονιστικές μεταγραφές. Αλλά ξοδεύουμε πάντα όταν πρέπει να βελτιωθούμε. Από την ομάδα όταν έφτασα εδώ πριν από οκτώ χρόνια, έμεινε μόνο ο Joe Gomez. Υπήρξαν πολλές δουλειές και έπρεπε να το κάνουμε με τον δικό μας τρόπο. ”

«Από τότε που είμαι εδώ, έπρεπε (να ζήσουμε με τις δυνατότητές μας). Ο σύλλογος έπρεπε, και φυσικά αυτό δεν το διευκολύνει. Το πρόβλημα δεν είναι η κατάστασή μας, είναι η σύγκριση με τους άλλους. Πρέπει να είμαστε στα όρια μας. Αυτό είναι λίγο πολύ. Δεν υπάρχει πολύς χώρος για αποτυχία. ”

“ Έτσι είναι. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Τα πάμε πολύ καλά, και εφόσον όλα είναι σύμφωνα με τους κανόνες, δεν έχω πρόβλημα (με τις δαπάνες άλλων συλλόγων). ”

“ Οι άλλες ομάδες θα κάνουν τα δικά τους. Στο τέλος, είναι οι συνθήκες, μπορεί να είναι διαφορετικές, αλλά το παν είναι το τι πιστεύουμε για αυτό. Εκεί προσπαθούμε να κάνουμε τη διαφορά προς τη θετική κατεύθυνση αλλά θα δούμε. Θέλω να βελτιώσω την ομάδα, το κάνω απολύτως. Αλλά έχω όλες τις πληροφορίες γύρω μου και ξέρω τι είναι δυνατό και τι δεν είναι δυνατό, και δεν είναι πάντα αυτό ακριβώς που θέλω. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Αλλά δεν είναι δουλειά μου να παραπονιέμαι, είναι δουλειά μου να πάρω την ομάδα που έχουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και να την αξιοποιήσω καλύτερα και να μην κάθομαι εδώ και να σκέφτομαι (την γκρίνια) «α, έχουν αυτό και έχουν αυτό οι άλλοι».. Έτσι το καταλαβαίνω. ”

“ Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πάντα έντονες συζητήσεις για τις μεταγραφές και δεν μπορώ να θυμηθώ μια μεταγραφική περίοδο όπου κάθε άτομο ήταν ευχαριστημένο με τα όσα κάναμε. Όλοι λένε πάντα «πρέπει να κάνουμε αυτό, πρέπει να κάνουμε εκείνο, άλλος θέλει στόπερ άλλος εξάρι, άλλος οχτάρι και άλλος έναν επιθετικό. ”

Ο Wataru Endo ήταν η τρίτη κίνηση της ομάδας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com