Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Diaz στην Al Hilal η Liverpool

Δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Diaz στην Al Hilal η Liverpool

Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον της Al Hilal για την απόκτηση του Luis Diaz, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται τόσο από το Νησί, όσο και από την Κολομβία, ωστόσο οι προθέσεις της Liverpool δείχνουν να είναι ξεκάθαρες.

Ο σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία θέλει να φέρει στη χώρα και τον πρώην εξτρέμ της Porto, όντας μάλιστα πρόθυμος να καταθέσει πρόταση, ύψους £50 εκατομμυρίων για να τον κάνει δικό της, ένα ποσό που όμως δεν είναι ικανό να βάλει τους Reds σε δεύτερες σκέψεις και συζητήσεις.

Ο Diaz αρέσει πολύ στον νέο τεχνικό της ομάδας, Jorge Jesus, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό, ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στην Σαουδική Αραβία ή έστω να υπάρξει σοβαρότερο ζήτημα.

Η Liverpool από την πλευρά της είναι ξεκάθαρη πως ο ποδοσφαιριστής έχει βασικότατο ρόλο στα πλάνα της, καθώς και ότι τα £50 εκατομμύρια δεν είναι αρκετά για την ποιότητα του Κολομβιανού.

Κάτοικος Σαουδικής Αραβίας αναμένεται όμως να γίνει ο Fabinho, ο οποίος δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στη Γερμανία για την καλοκαιρινή προετοιμασία και μέσα στις ερχόμενες μέρες, θα ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Al Ittihad του Karim Benzema.

Ο Luis Diaz είναι στα βασικά πλάνα της ομάδας για τη νέα σεζόν. 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com