Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την μεταγραφή του Mac Allister

Ο Klopp για την μεταγραφή του Mac Allister

Πολύ ενθουσιασμένος με την προσθήκη ενός ποιοτικού ποδοσφαιριστή, όπως είναι ο Alexis Mac Allister, δήλωσε ο Jürgen Klopp στην ιστοσελίδα του συλλόγου, μετά την οριστικοποίηση της απόκτησης του Αργεντινού.

Ο Γερμανός τεχνικός είχε να δηλώσει:

“ Προσθέτουμε ένα πολύ ταλαντούχο, πολύ έξυπνο, πολύ τεχνικά καταρτισμένο αγόρι στην ομάδα μας και αυτό είναι σούπερ νέα, πραγματικά είναι. Δεν νομίζω ότι ο κόσμος του ποδοσφαίρου χρειάζεται να πω πάρα πολλά για τις ιδιότητες του Alexis, γιατί είναι ήδη αρκετά γνωστές, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι είναι κάποιος που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις στη μεσαία γραμμή και είναι πολυθεσίτης. Θα έλεγα. Είναι ήρεμος και συγκρατημένος και κάποιος με την κατάλληλη ευφυΐα παιχνιδιού. ”

“ Φυσικά, είναι ένας παίκτης που τον γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό και τον έχω παρακολουθήσει να μεγαλώνει από ένα νεαρό αγόρι που έρχεται στην Premier League σε έναν άνθρωπο που βοήθησε τη χώρα του να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό είναι ένα μεγάλο ταξίδι. ”

“ Ο θαυμασμός και ο σεβασμός μου για αυτό που κάνει η Brighton είναι γνωστός και ο Alexis ήταν μέρος του ταξιδιού που έκαναν για να γίνει μια από τις πιο σκληρές και καλύτερες ομάδες στην Premier League. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που τα επόμενα βήματά του θα είναι τώρα μαζί μας και θα δουλέψουμε με έναν παίκτη που είναι ήδη εξαιρετικός και έμπειρος, αλλά έχει πολλά ακόμα να μάθει, δεδομένου ότι είναι μόλις 24 ετών. ”

“ Είναι εξίσου ενθουσιασμένος που είναι εσώ και συνεργάζεται μαζί μας και αυτό την κάνει ήδη μια καλή συνεργασία, αλλά δεν υπάρχει πίεση πάνω του. Είναι ακόμα τόσο νέος, οπότε είναι προφανές ότι θα βελτιωθεί και η δουλειά μας είναι να τον βοηθήσουμε να κάνει τα επόμενα βήματα. Είμαι ευγνώμων σε όλους στον σύλλογο που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή και είμαι βέβαιος ότι μιλάω για όλους εδώ όταν λέω ότι ανυπομονώ να ξεκινήσω να συνεργάζομαι με τον Alexis. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Θα περάσει λίγος καιρός μέχρι να μπορέσει να παίξει στο Anfield μπροστά στους οπαδούς μας, αλλά σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο είμαι σίγουρος ότι θα δει πώς θα τον καλωσορίσουν οι οπαδοί μας στην οικογένεια της Liverpool όταν κοιτάξει το τηλέφωνό του σήμερα και βλέπει τα μηνύματα στο διαδίκτυο. Θα τον κάνουν να νιώσει αμέσως σαν στο σπίτι του. Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό. ”

Ο Alexis Mac Allister είναι στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com