Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabrizio Romano: «Φεύγει ο Fabio Carvalho, όπως μου είπαν»

Fabrizio Romano: «Φεύγει ο Fabio Carvalho, όπως μου είπαν»

Ο Fabio Carvalho θα μπορούσε να αποτελέσει παρελθόν από τη Liverpool μετά από μόλις έναν χρόνο παρουσίας στον σύλλογο, σύμφωνα με τον Fabrizio Romano.

Ο 20χρονος υπέγραψε από τη Fulham τον περασμένο Μάιο, αφού βοήθησε τους Cottagers να κερδίσουν την άνοδο στην Premier League, αλλά ήταν όλο και πιο δύσκολο να βρει χρόνο συμμετοχής στο Anfield.

Από τον επαναληπτικό αγώνα του τρίτου γύρου του FA Cup με την Wolves πριν από τρεις μήνες, έχει πάρει συνολικά τρία λεπτά συμμετοχής στην πρώτη ομάδα (Transfermarkt) και ένας από τους πιο αξιόπιστους δημοσιογράφους του χώρου ανέφερε ότι ο νεαρός ίσως να είναι έτοιμος να απομακρυνθεί από τους Reds.

Ο Romano δήλωσε στην εκπομπή Here We Go podcast: «Ο Fabio Carvalho, όπως μου είπαν, φεύγει. Πρέπει να δούμε τι είδους λύση θα βρουν, αλλά είναι νέος και δεν παίζει».

Λαμβάνοντας υπόψη τα πολυδιαφημισμένα προβλήματα στη μεσαία γραμμή που αντιμετώπισε η Liverpool αυτή τη σεζόν, είναι απορίας άξιον γιατί ο Carvalho δεν έχει πάρει περισσότερες ευκαιρίες από την αλλαγή του χρόνου. Τις πρώτες εβδομάδες της παρουσίας του στο Anfield, φάνηκε ότι προσαρμόστηκε γρήγορα, σκοράροντας σε διαδοχικά παιχνίδια με την Bournemouth και το Newcastle στα τέλη Αυγούστου. Στο τελευταίο από αυτά ήταν ο χρυσός σκόρερ στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων.

Κέρδισε επίσης τα εύσημα του Bobby Firmino, ο οποίος τον αποκάλεσε «αστέρι» και «σπουδαίο παίκτη» όταν ήρθε στους Reds (επίσημη ιστοσελίδα της LFC, μέσω Yahoo! Sport).

Ωστόσο, ειδικά μετά τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Carvalho έχει γίνει κάτι σαν ξεχασμένος παίχτης υπό τον Jurgen Klopp, αποτυγχάνοντας συχνά να μπει καν στην ενδεκάδα των αγώνων, παρά τους τραυματισμούς μέσων όπως ο Naby Keita και ο Thiago Alcantara.

Ο Romano δεν διευκρίνισε αν η Liverpool σκοπεύει να αφήσει τον 20χρονο να φύγει δανεικός ή μόνιμα, αν και η πρώτη επιλογή σίγουρα δεν θα είχε νόημα.Θα ήταν τρέλα να τον πετάξουμε οριστικά χωρίς να του δώσουμε ποτέ την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του, ενώ ο τακτικός χρόνος συμμετοχής σε άλλο γήπεδο ως δανεικός θα τον κρατούσε τουλάχιστον στα χέρια των Reds, ενώ θα του επέτρεπε να εξελιχθεί ως παίκτης και να επιστρέψει στο Anfield πλουσιότερος από εμπειρία.

Fabrizio Romano: «Φεύγει ο Fabio Carvalho, όπως μου είπαν»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com