Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Romano: «Στη λίστα της Liverpool ο Bradley Barcola»

Romano: «Στη λίστα της Liverpool ο Bradley Barcola»

Η Liverpool φέρεται να παρακολουθεί στενά τον νεαρό αριστερό εξτρέμ της Lyon Bradley Barcola, σύμφωνα με τον Fabrizio Romano.

Ο 20χρονος Γάλλος επιθετικός είναι το πιο πρόσφατο διαμάντι που βγήκε από τη διάσημη Ακαδημία των Les Gones και είναι ένας ευέλικτος επιθετικός, αν και φαίνεται να διαπρέπει ως αριστερός εξτρέμ. Ανέβηκε στην πρώτη ομάδα όταν ήταν προπονητής ο Laurent Blanc στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν, μετά τη μετακίνηση δανεισμού του Καμερουνέζου διεθνή Karl Toko Ekambi στη Rennes. Ο Barcola υπέγραψε νέο συμβόλαιο πέρυσι που λήγει το 2026.

Ο νεαρός επιθετικός έχει σημειώσει επτά γκολ και έχει σημειώσει τέσσερις ασίστ σε 29 παιχνίδια που παίχτηκαν σε όλες τις διοργανώσεις με τη Lyon. Ο Barcola σημείωσε συγκεκριμένα το νικητήριο γκολ της Lyon όταν σφράγισε μια σοκ εκτός έδρας νίκη εναντίον της P.S.G. νωρίτερα αυτό το μήνα.

Οι εμφανίσεις του, του έχουν κερδίσει επίσης μια κλήση στην ομάδα U21 της Γαλλίας και φέρεται να έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, ανέφερε ο Romano.

«Καταλαβαίνω ότι η Liverpool είναι μεταξύ των ομάδων που παρακολουθούν την εξέλιξή του με τους σκάουτερ τους, αλλά ο αγώνας για την απόκτησή του είναι ανοιχτός», έγραψε στο Twitter ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Romano: «Στη λίστα της Liverpool ο Bradley Barcola»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com