Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γιατί η Liverpool αποφάσισε να κάνει πίσω στην υπόθεση Bellingham?

Γιατί η Liverpool αποφάσισε να κάνει πίσω στην υπόθεση Bellingham?

Η Liverpool δείχνει να αποσύρεται από τον αγώνα της απόκτησης του Jude Bellingham, αλλά η απαιτούμενη θερινή αναμόρφωση στη μεσαία γραμμή θα γίνει ολοφάνερα.

Οι Reds είχαν τον Bellingham ως τον κορυφαίο μεταγραφικό τους στόχο για μεγάλο μέρος της σεζόν, με τον Jurgen Klopp να είναι μακροχρόνιος θαυμαστής του 19χρονου Άγγλου διεθνούς. Η Dortmund, ωστόσο, έχει ορίσει τιμή άνω των 100 εκατομμυρίων λιρών για τον παίκτη και δεν Βιάζεται να πουλήσει με τον Bellingham ο οποίος έχει ακόμη κάτι περισσότερο από δύο χρόνια στο συμβόλαιό του.

Καθώς η Liverpool χρειάζεται να αγοράσει αρκετούς χαφ στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο, έχει αναγκαστεί να επανεκτιμήσει τη βιωσιμότητα της δαπάνης ενός τόσο τεράστιου μέρους των κεφαλαίων της σε έναν παίκτη. Και, όπως αναφέρθηκε από τους Times το απόγευμα της Τρίτης, η ECHO κατανοεί ότι ο Klopp και η ομάδα σκάουτινγκ έχουν αποφασίσει ότι θα εξυπηρετούνταν καλύτερα να διανείμουν τα μετρητά σε πολλές μετεγγραφές, αντί να δεσμεύσουν την πλειοψηφία σε μία άφιξη με μεγάλα χρήματα.

Ενώ η Liverpool πάντα ήξερε ότι θα έρθει η στιγμή που θα χρειαζόταν να ενισχύσει το οπλοστάσιο της με τους Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain και James Milner στο τέλος της σεζόν να αποχωρούν από την ομάδα, αλλά και η πιθανή αποχώρηση κάποιων παικτών, όπως ο Fabinho για παράδειγμα αν έρθει μια καλή πρόταση και αυτό σημαίνει ότι απαιτείται περισσότερη δουλειά από ό,τι αρχικά αναμενόταν.

Στην ομάδα μπορεί επίσης να χρειαστούν ενίσχυση και στον επιθετικό τομέα, διότι ο Roberto Firmino αποχωρεί και υπάρχουν ερωτηματικά για το ποιοι αμυντικοί θα παραμείνουν, με την πιθανότητα να γίνει απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Το μεταγραφικό πλάνο των Reds θα παρεμποδιστεί αναπόφευκτα από την αναμενόμενη έλλειψη της μη εξόδου στο Uefa Champions League την επόμενη σεζόν. Η ομάδα του Klopp βρίσκεται στην όγδοη θέση με εννέα αγώνες να απομένουν, 12 βαθμούς από την πρώτη τετράδα ενώ η FSG πρόσφατα υπαινίχθηκε εξωτερική επένδυση από κάποιους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες. Ο John Henry και οι συνεργάτες του πάντως, έχουν αποτύχει μέχρι στιγμής να υλοποιήσουν μία κάποια τέτοια συνεργασία. Ωστόσο, έχει ήδη προβλεφθεί σημαντική(?) χρηματοδότηση για την καλοκαιρινή ανοικοδόμηση της ομάδας.

Η Liverpool θέλει να αποκτήσει τουλάχιστον δύο χαφ το καλοκαίρι, με τον Μason Μount της Chelsea να παρακολουθείτε από κοντά, ο οποίος πλησιάζει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στο Stamford bridge και έτσι θα είναι φθηνότερος από τον Bellingham. Οι Reds αξιολογούν επίσης τα πλεονεκτήματα ενός άλλου μέσου της Chelsea, του Conor Gallagher και διατηρούν ενδιαφέρον για τους Matheus Nunes της Wolves και Ryan Gravenberch της Bayern Munich. Άλλοι μέσοι έχουν συνδεθεί επίσης με τους Κόκκινους, όπως ο Joao Palinha της Fulham, το δίδυμο της Brighton Αlexis Macalister & Μoisses Caisedo και ένας ακόμα από την Leicester City με ελεύθερη μεταγραφή, ο Youri Tielemans.

Η Liverpool εργάζεται εδώ και καιρό με πολλές διαφορετικές λίστες πιθανών στόχων, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές μεταβλητές για να μπορέσει να προχωρήσει με τα σχέδιά της για μεταγραφές. Ο Klopp, ωστόσο, είναι πρόθυμος να ολοκληρώσει τις δουλειές του το συντομότερο δυνατό πριν από την προετοιμασία, δεδομένου ότι διαφορετικά θα υπάρξει έλλειψη στη μεσαία γραμμή λόγω των επικείμενων αποχωρήσεων.

Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν θα συμμετάσχει στο κυνήγι για την υπογραφή του Bellingham αυτό το καλοκαίρι, καθώς η Real Madrid, η Manchester City, η Chelsea και η Paris Saint Germain φέρεται να παρακολουθούν επίσης τον παίκτη.

Γιατί η Liverpool αποφάσισε να κάνει πίσω στην υπόθεση Bellingham?
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com