Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Halsey & Clattenburg θέτουν ερωτήματα για το Χατζηδάκης v Robertson

Halsey & Clattenburg θέτουν ερωτήματα για το Χατζηδάκης v Robertson

Οι πρώην διαιτητές Mark Clattenburg και Mark Halsey αμφισβήτησαν τις αντιδράσεις του βοηθού διαιτητή Κωνσταντίνου Χατζηδάκη, αφού ο επόπτης φάνηκε να ρίχνει μια αγκωνιά στον παίχτη της Liverpool κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Arsenal και αμφότεροι λένε ότι θα μπορούσε τώρα να τιμωρηθεί με αποκλεισμό.

Λίγο μετά την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο αριστερός μπακ των Κόκκινων πλησίασε τον διαιτητή και φάνηκε να τον σπρώχνει, με τον Χατζηδάκη να απαντά σηκώνοντας αγκώνα που βρήκε τον Robertson στο πρόσωπο. Το περιστατικό εξόργισε τον Σκωτσέζο, ο οποίος στη συνέχεια δέχθηκε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, καθώς μαζί με τους συμπαίκτες του διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Paul Tierney.

Η PGMOL επιβεβαίωσε ότι θα διερευνήσει του λόγους του περιστατικου, δηλώνοντας ότι «Είναι ενήμερη του περιστατικού και εξετάζει το θέμα πλήρως».

Ο 48χρονος Clattenberg εξέφρασε την συμπαράσταση του στον επικεφαλής διαιτητών Howard Webb, που έπρεπε να αντιμετωπίσει τον «ανεπιθύμητο πονοκέφαλο», αλλά προειδοποίησε ότι οι διαιτητές δεν μπορούν να χάνουν την ψυχραιμία τους ακόμη και όταν προκαλούνται: «Οι παίκτες μπορούν να ωθήσουν εμάς τους διαιτητές στα όρια μας», έγραψε στη Daily Mail.

«Μπορούν να προκαλέσουν σε σημείο που πιθανόν να μπείς στον πειρασμό να θέλεις να τους το» ανταποδόσεις». Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε και δεν πρέπει να ανταποκριθούμε. Σίγουρα όχι σωματικά.»

«Ο Χατζηδάκης το έκανε και τώρα θα υπάρξει πρόταση για την αποβολή του, δεδομένου ότι ο Aleksandar Mitrovic της Fulham θα χάσει οκτώ αγωνιστικές επειδή έσπρωξε τον διαιτητή Chris Kavanagh τον περασμένο μήνα».

Ο άνθρωπος που ανέλαβε τη διεύθυνση του τελικού του Euro 2016 στη Γαλλία είπε μεν ότι δεν πιστεύει ότι ο Χατζηδάκης χτύπησε σκόπιμα τον Robertson, αλλά ένας άλλος πρώην διαιτητής, ο Hasley, έβαλε στο στόχαστρο και τους δύο εμπλεκόμενους. Παρά τον υπαινιγμό ότι ο βοηθός -ο οποίος έχει συμμετάσχει σε 14 παιχνίδια της Premier League φέτος- πιστεύει ότι ήρθε κατά λάθος σε επαφή, ο Halsey έμεινε εμβρόντητος από τις πράξεις του.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί ένας επόπτης πήγε να χτυπήσει με τον αγκώνα του το πρόσωπο ενός παίκτη!», δήλωσε σε αγγλικό ΜΜΕ. «Σίγουρα, από μια άλλη οπτική γωνία της κάμερας να φαίνεται καλύτερα. Αλλά πρέπει ίσως να αναρωτηθείτε γιατί ο Robertson πήγε να πλησιάσει τον βοηθό διαιτητή».

Halsey & Clattenburg θέτουν ερωτήματα για το Χατζηδάκη v Robertson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com