Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago Alcantara: «Πάντα θέλουμε αυτό που δεν έχουμε»

Thiago Alcantara: «Πάντα θέλουμε αυτό που δεν έχουμε»

Ο μέσος της Liverpool Thiago Alcantara πιθανότατα δεν έχει πολλά να ζηλέψει όσον αφορά τη σύγκριση του με άλλους συμπαίκτες του.

Ο Ισπανός είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο στη θέση του, ένας παίκτης με μοναδικά χαρακτηριστικά στην ομάδα της Liverpool και ένας από τους ελάχιστους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που μπορούν να παίξουν το παιχνίδι όπως κάνει. Ωστόσο, υπάρχει ένα άτομο στην ομάδα της Liverpool που ο Thiago θα ήθελε να μοιάζει περισσότερο: στον Darwin Nunez.

Ο Nunez και ο Thiago είναι συμπαίκτες μόλις από το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο επιθετικός ήρθε από την Benfica, αλλά ο Thiago παραδέχτηκε ότι ζηλεύει τον Nunez σε ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

«Όταν είσαι μέσα στο παιχνίδι, όταν ζεις το παιχνίδι, απλά αντιδράς. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι πάρα πολύ, αλλά δεν είμαι καλός στο τρέξιμο», εξήγησε ο Thisgo στο περιοδικό «Walk On» της Liverpool.

«Ο σκοπός μου είναι να κάνω την ομάδα να παίζει αργά ή γρήγορα όταν πρέπει. Για τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο -και δεν το έχω αυτό- είναι να προσπαθήσουμε να πετύχουμε 40 γκολ τη σεζόν».
«Λέω στον Darwin, ποτέ στη ζωή μου δεν είχα την αίσθηση να σουτάρω την μπάλα 30 μέτρα μπροστά μου και να πω ότι θα τρέξω για να την πάρω. Κάποιες φορές το ζηλεύω, σίγουρα».
«Αλλά αυτή είναι η ζωή, πάντα θέλουμε αυτό που δεν έχουμε».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com