Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τσιμίκας: «Αφιερώνω τη νίκη στους Έλληνες»

Τσιμίκας: «Αφιερώνω τη νίκη στους Έλληνες»

Ο Κώστας Τσιμίκας αφιέρωσε την χθεσινή νίκη με 2-0 επί της Wolves Ελληνικό λαό, ο οποίος βιώνει μια ακόμη τραγωδία από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, μετά την σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπτη.

Ο Έλληνας διεθνής μάλιστα αγωνίστηκε με μαύρο περιβραχιόνιο ως ένδειξη πένθους, ενώ μοίρασε και μια ασίστ.

Ο Κώστας για το ματς και τη νίκη δήλωσε:

“ Ναι, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ σκληρό αντίπαλο, αλλά στο τέλος είδε ο κόσμος ότι θέλαμε περισσότερο αυτούς τους τρεις βαθμούς. ”

“ Έπαιξαν πολύ καλά, αμύνθηκαν εναντίον μας πολύ καλά, αλλά στο τέλος πετύχαμε δύο υπέροχα γκολ –τρία υπέροχα γκολ, το ένα ήταν φάουλ– και είμαι πολύ πολύ χαρούμενος για όλα τα παιδιά και την απόδοσή μας. ”

“ Πολλές φορές παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν ότι χάσαμε 1-0 ή φέραμε ισοπαλίες 0-0. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να κερδίζεις αγώνες ακόμα και όταν δεν είσαι τόσο καλός, όταν δεν παίζουμε τόσο καλό ποδόσφαιρο. ”

“ Πιστεύω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα, οπότε σήμερα είχαμε καλές στιγμές κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά στο τέλος πετύχαμε δύο γκολ και πήραμε τους τρεις βαθμούς. ”

“ Έπρεπε να παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο και να τα δώσουμε όλα. Δεν χρειάστηκε να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι, νομίζω ότι αυτό ήταν πιο σημαντικό για εμάς και τώρα όλοι είναι έτοιμοι να πάμε με ό,τι έχουμε για το ντέρμπι (με την Manchester United). ”

Για τη συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα:

“ Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος για την απόδοσή μου. Δεν έπαιζα για πολύ καιρό και μπήκα στην ενδεκάδα και είδα ότι είμαι έτοιμος… Νομίζω ότι αυτή είναι η δίψα για κάθε παίκτη που δεν παίζει τόσο συχνά. ”

“ Μα φυσικά θέλω να πω ότι αφιερώνω αυτή τη νίκη για τον κόσμο μου πίσω στην Ελλάδα. Έγινε ένα ατύχημα χθες, ένα τρακάρισμα τρένων, ο Θεός να δώσει δύναμη στις οικογένειες και να αναπαυθούν εν ειρήνη. ” Τόνισε ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο Κώστας Τσιμίκας αγωνίστηκε βασικός χθες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com