Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 3/2/2001 Νίκη επί West Ham με Fowler πρωταγωνιστή (vid)

Σαν σήμερα: 3/2/2001 Νίκη επί West Ham με Fowler πρωταγωνιστή (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier θα κερδίσουν την West Ham Utd στο Anfield για το πρωτάθλημα, με τον «God» Robbie Fowler πρωταγωνιστή.

Οι Κόκκινοι μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι και στο 20′ ο Vladimir Smicer από ασίστ του Emile Heskey και με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Craig Forrest άνοιξε το σκορ. Λίγο πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο, ο Stephen Wright θα δώσει την ασίστ στον «God» Robbie Fowler και ο Θεός με συρτό σουτ λίγο έξω από την περιοχή του Craig Forrest θα κάνει δύο τα τέρματα των Reds (45′).

Πριν συμπληρωθεί μία ώρα παιχνιδιού, οι Κόκκινοι θα κάνουν τρία τα τέρματά τους με τον «God» Robbie Fowler από ασίστ του Vladimir Smicer (57′), σκορ που ήταν και το τελικό του παιχνιδιού. Η νίκη των Reds επί του Hammers, τους βρήκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 3 βαθμούς λιγότερους από την 2η Arsenal αλλά κι ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το παιχνίδι των Κόκκινων πάντως επισκιάστηκε από των τραυματισμό του Nick Barmby ο οποίος είχε μπει στο παιχνίδι στην θέση του Igor Biscan στο 46′, για να δώσει την θέση του στον Christian Ziege στο 61′. Με τους φιλοξενούμενους αγωνίσθηκαν οι πρώην παίκτες των Reds Titi Camara & Rigobert Song, όπως επίσης ο μετέπειτα Κόκκινος Joe Cole.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το μεσημέρι Σαββάτου απόλαυσαν 44.045 θεατές και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» Steve Bennett.

Ακολουθούν στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης στο 56′:57″ του παρακάτω video:

Σαν σήμερα: 3/2/2001 Νίκη επί West Ham με Fowler πρωταγωνιστή
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com