Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε συζητήσεις η Liverpool για να επαναγοράσει το Μelwood

Σε συζητήσεις η Liverpool για να επαναγοράσει το Μelwood

Η Liverpool βρίσκεται σε συζητήσεις για την επαναγορά του εμβληματικού προπονητικού χώρου του Μellwood, ώστε να το χρησιμοποιήσει για τη γυναικεία ομάδα της.

Ο σύλλογος συμφώνησε να πουλήσει το διάσημο αθλητικό κέντρο το 2019, πουλώντας στο καταπίστευμα προσιτών κατοικιών Torus, έναντι μιας άγνωστης αμοιβής πριν από τη μετακόμισή του σε ένα χώρο 50 εκατομμυρίων λιρών στο Kirkby, το οποίο αργότερα ονομάστηκε «AXA Training Centre».

Ωστόσο, μόλις δύο χρόνια αφότου άδειασαν το «σπίτι» τους εδώ και πέντε δεκαετίες, ο Σύλλογος βρίσκεται τώρα σε συζητήσεις για να επαναγορασει μέρος του Melwood για να το χρησιμοποιήσει για τη γυναικεία ομάδα του, η οποία δεν προπονείται στον ίδιο χώρο με τους άνδρες.

Οι γυναίκες της Liverpool προετοιμάζονται αυτήν τη στιγμή στις εγκαταστάσεις «the Campus» της Tranmere Rovers στη Leasowe Road, Wallasey και η ECHO κατανοεί ότι ο σύλλογος έχει πλέον προσεγγίσει την Torus για μια πιθανή πώληση για να στεγάσει εκ νέου τη γυναικεία ομάδα της Liverpool.

Μια δήλωση από τη Liverpool την Τρίτη επιβεβαίωσε ότι συνεχίζουν να αξιολογούν τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές καθώς ψάχνουν να βρουν την καλύτερη τοποθεσία για τον Matt Beard και την ομάδα του, οι οποίοι βρίσκονται στην ένατη θέση στο πρωτάθλημα 12 ομάδων με οκτώ βαθμούς σε 10 αγώνες.

Ένας εκπρόσωπος του συλλόγου είπε: «Η Liverpool FC συνεχίζει να αξιολογεί μια σειρά από τοποθεσίες για ένα πιθανό νέο γήπεδο προπόνησης για γυναίκες LFC. Η ομάδα του έργου δεν έχει λάβει ακόμη τελική απόφαση για την προτιμώμενη τοποθεσία, αλλά θα ενημερώσει τους υποστηρικτές το συντομότερο δυνατό για να το πράξουν.»

Ο θρύλος της Liverpool, Jemmy Carragher «πείραξε» τις λεπτομέρειες την ημέρα λήξης της μεταγραφικής περιόδου την Τρίτη, γράφοντας στο Twitter: «Σημερινά νέα! Η Liverpool έχει κάνει μια προσέγγιση και προσπαθεί να αγοράσει ξανά τον Melwood για τη Γυναικεία Ομάδα LFC!»

Η Liverpool είπε ότι η απόφαση να φύγει από το Μelwood παρθηκε «με βαριά καρδιά» το 2020 και ενώ η επιστροφή σε μια τόσο ιστορική, αγαπημένη βάση θα είχε έναν συγκεκριμένο ρομαντισμό, πιστεύουμε ότι οι συνομιλίες δεν βρίσκονται ακόμη σε προχωρημένο στάδιο.

Το Melwood ανέλαβε ο Carragher και ο συνάδελφός του, θρύλος της Liverpool, Robbie Fowler, το 2021 μαζί με την Torus και επί του παρόντος φιλοξενεί την Fowler Education Football Academy, η οποία μετακόμισε από το αρχικό της σπίτι στο Wavertree στο West Derby.

Σε συζητήσεις η Liverpool για να επαναγοράσει το Μelwood
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com