Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σχολίασε ο McManaman την έξαλλη αντίδραση του Klopp

Σχολίασε ο McManaman την έξαλλη αντίδραση του Klopp

Σχολιάζοντας για το BT Sport, ο θρύλος της Liverpool, Steve McManaman, παρατήρησε την έξαλλη αντίδραση του Klopp για μια πολύ απρόσεκτη πάσα του Joe Gomez προς τα πίσω, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο παιχνίδι με την Chelsea, η οποία έβαλε τον Alisson σε αχρείαστη πίεση.

«Ο Jurgen Klopp και πάλι δεν είναι χαρούμενος», είπε. «Δεν χρειάζεται να επιστρέφουν την μπάλα συνεχώς στον τερματοφύλακα. Μπορούν και οι ίδιοι να καθαρίσουν τις φάσεις αντί να περιμένουν τον τερματοφύλακα να την στείλει εκτός παιχνιδιού».

Δεν ήταν η μόνη φορά που οι Reds έθεσαν τον τερματοφύλακα τους σε πολύ δύσκολη θέση, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Από τη μια ο Gomez και οι υπόλοιποι αμυντικοί της Liverpool, γνωρίζουν ότι μπορούν τις πλείστες των περιπτώσεων, να εμπιστευτούν τον Alisson, για να αντιμετωπίσει τέτοιες πάσες. Αλλά με τα πράγματα αυτή τη στιγμή να μην πηγαίνουν όπως επιθυμούν, δεν χρειάζεται να βάζουν τον εαυτό τους σε επιπλέον πίεση.

Η πάσα του Gomez προς τα πίσω δεν ήταν η μόνη ριψοκίνδυνη ενέργεια στο παιχνίδι, καθώς ο Andy Robertson έπαιξε με τη μία την μπάλα πίσω στον Alisson λίγα λεπτά νωρίτερα, αιφνιδιάζοντας τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, ο οποίος αν και βρισκόταν εκτός ισορροπίας κατάφερε να την στείλει σε κόρνερ.

Με την Liverpool να αποτυγχάνει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις στημένες φάσεις, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, η συνεχής παραχώρηση κόρνερ στον αντίπαλο θα μπορούσε να αποδειχθεί εξαιρετικά επιζήμια. Τελικά, δεν ήταν… Οι οπαδοί, τόσο στο γήπεδο όσο και στο σπίτι, πιθανότατα αντέδρασαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως και ο Klopp.

Η Liverpool ήταν και πάλι αγνώριστη στο πρώτο ημίχρονο. Βελτιώθηκε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει τους διαδρόμους για να επιτύχει το νικητήριο γκολ.

Σχολίασε ο McManaman την έξαλλη αντίδραση του Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com