Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τον νέο τραυματισμό του Luis Diaz

Ο Klopp για τον νέο τραυματισμό του Luis Diaz

Ο Luis Diaz ήταν ο μεγάλος άτυχος της προετοιμασίας της Liverpool στο Dubai, καθώς υπέστη νέο τραυματισμό στο γόνατο, επέστρεψε στην Αγγλία και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Ο Jürgen Klopp μίλησε για τον τραυματισμό του Κολομβιανού, χαρακτηρίζοντας τον ως ένα μεγάλο πλήγμα, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα χτύπημα που δέχθηκε ο Harvey Elliott πριν το γκολ της Liverpool στο πρώτο λεπτό, κατά τη διάρκεια του φιλικού με τη Lyon την Κυριακή.

Αρχικά για τον Luis Diaz δήλωσε:

“ Ναι, δεν είναι στην καλύτερη δυνατή θέση. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι μεγάλη απογοήτευση για όλους μας και για εκείνον. ”

“ Ήταν μια ανύποπτη φάση στην προπόνηση, ειλικρινά – δεν συνέβη τίποτα, ένιωσε όμως κάτι. [Εκείνος] δεν ένιωσε πολλά την επόμενη μέρα, αλλά θέλαμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί και είπαμε, «Εντάξει, έλα, ας ρίξουμε μια ματιά .’ Ναι, μετά ήρθαν τα νέα και ήταν ένα πραγματικό χτύπημα για εμάς. Αλλά αυτό είναι τώρα. ”

Όσο για τον Harvey Elliott:

“ Ο Harvey δέχτηκε ένα χτύπημα πριν σκοράρουμε, ο Harvey χτύπησε. Αλλά νομίζω ότι ήμασταν τυχεροί. Φαίνεται καλά τώρα, αλλά νιώθει τον πόνο. αυτό είναι φυσιολογικό, υπήρξε επαφή. Αλλά ελπίζω να ήμασταν τυχεροί εκείνη τη στιγμή. ” Είπε ο Jürgen Klopp.

Μεγάλος άτυχος ξανά ο Luis Diaz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com