Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η πιθανή ενδεκάδα της Liverpool με την Leeds Utd απόψε

Η πιθανή ενδεκάδα της Liverpool με την Leeds Utd απόψε

Η Liverpool αντιμετωπίζει την Leeds Utd απόψε στο Anfield για την 14η αγωνιστική της Premier League (21:45) και το liverpool.gr «καταρτίζει» την πιθανή αρχική 11άδα των Reds.

Οι Reds, οι οποίοι βρίσκονται σε συνεχόμενη αγωνιστική αστάθεια αυτή τη σεζόν, προέρχονται από μια σημαντική νίκη απέναντι στον Ajax και εξακολουθούν να είναι αήττητοι στο Anfield σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Luis Diaz είναι ήδη εκτός μέχρι την Πρωτοχρονιά με πρόβλημα στο γόνατο. Οι Joel Matip και Naby Keita παραμένουν επίσης εκτός.

Οι Peacocks προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες απέναντι σε Leicester City και Fulham, δεχόμενοι μάλιστα 5 γκολ. Οι τραυματισμοί βασικών παικτών τους έχουν επηρεάσει σημαντικά σε αυτή την φάση του πρωταθλήματος.

H Leeds θα μείνει χωρίς τις υπηρεσίες των Stuart Dallas και Adam Forshaw, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Tyler Adams, Archie Gray, Leo Hjelde, Luis Sinisterra, Joe Gelhardt, Rodrigo και Liam Cooper.

Η αποψινή είναι η 122η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι Reds έχουν σημειώσει 62 νίκες, οι Peacocks 28 νίκες, ενώ οι υπόλοιπες 31 αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες.

Η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξουν οι Κόκκινοι στις 21:45 στο Anfield, είναι η παρακάτω:

ΑΜΥΝΑ
Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Allison, με τους Van Dijk και Gomez στο κέντρο της άμυνας και τους Trent Alexander-Arnold και Andy Robertson να καλύπτουν τα δύο αμυντικά άκρα.

ΚΕΝΤΡΟ
Αναμένουμε μια μεσαία γραμμή τεσσάρων παικτών με Thiago, Fabinho, Fabio Carvalho και Mo Salah, με τον James Milner να παραμένει στον πάγκο.

Εμφάνιση από τον πάγκο αναμένεται να κάνει ο Jordan Henderson, ενώ πιθανόν ο Elliot να αφεθεί εκτός για λόγους ξεκούρασης.

ΕΠΙΘΕΣΗ
Ο σχηματισμός 4-4-2 αναμένεται να ολοκληρωθεί με την παρουσία των Roberto Firmino και Darwin Nunez στην κορυφή της επίθεσης.

Σε αναμονή λοιπόν για τη σέντρα κι ας ευχηθούμε οι Κόκκινοι να πάρουν ακόμα ένα τρίποντο!

Η πιθανή ενδεκάδα της Liverpool με την Leeds Utd απόψε
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com