Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άσκησε κριτική στη μεσαία γραμμή της Liverpool ο José Enrique

Άσκησε κριτική στη μεσαία γραμμή της Liverpool ο José Enrique

Η μεσαία γραμμή της Liverpool έχει «μαγνητίσει» μεγάλη αντίδραση & κριτική από την αρχή της σεζόν 2022/23, με τον παλιό άσσο της ομάδας José Enrique να τονίζει τις ελλείψεις της.

Οι τραυματισμοί και η κακή φόρμα έχουν επιδεινώσει τις προϋπάρχουσες ανησυχίες για το ποδοσφαιρικό τμήμα, με τον Jose Enrique να τονίζει την έλλειψη ασίστ από παίκτες όπως, οι Jordan Herdeson και άλλους παίκτες του κέντρου στο Twitter.

Συνεχίζοντας, τονίζει ότι η έλλειψη συνεισφοράς γκολ από παίκτες όπως ο Thiago Alcantara δεν είναι τεράστιο πρόβλημα, δεδομένου ότι οι ιδιότητές του συγκεκριμένου παίχτη έγκεινται στον καθορισμό του ρυθμού του αγώνα και στην δημιουργία του παιχνιδιού.

Παρόλα αυτά, μπορούμε σίγουρα να καταλάβουμε γιατί η έλλειψη συνεισφοράς τερμάτων από τις άλλες επιλογές μας είναι τόσο απογοητευτική όταν βλέπουμε την επιθετική γραμμή κατά καιρούς να αγωνίζεται μόνο αυτή για να προσφέρει τις προσπάθειες της για τον καθορισμό των αγώνων.

Πρέπει να σημειωθεί ότι, για μεγάλο μέρος της προπονητικής του Jurgen Klopp στο Anfield, μεγάλο μέρος της δημιουργικής ώθησης προήλθε από τα αμυντικά μπακ μας με τη μεσαία γραμμή να παρέχει τον κινητήρα και την κάλυψη που είναι απαραίτητα για τη διευκόλυνση του εκτεταμένου παιχνιδιού που διεξάγεται στα άκρα του γήπεδο.

Με τον Γερμανό τακτικό να αλλάζει πρόσφατα το σύστημα ανάπτυξης σε ένα 4-4-2, θα είναι ίσως κάτι που ο 55χρονος θα πρέπει να σκεφτεί να αλλάξει μόνιμα στο μέλλον. Αν και είναι πιθανό, μόνο μετά από κάποιες ενισχύσεις σε μια μεταγραφική περίοδο, να του επιτραπεί να εφαρμόσει οποιεσδήποτε σοβαρές αλλαγές σε αυτό το θέμα.

Άσκησε κριτική στη μεσαία γραμμή της Liverpool ο José Enrique
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com