Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η πρωτοπόρος συνεργασία ανάμεσα σε Liverpool FC και Meta

Η πρωτοπόρος συνεργασία ανάμεσα σε Liverpool FC και Meta

Η Liverpool FC είναι ο πρώτος σύλλογος της Premier League, ο οποίος λανσάρει το δικό του εικονικό εμπόρευμα στο Meta Avatars Store, καθώς ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή (14 Οκτωβρίου) την κυκλοφορία των δικών της επώνυμων ψηφιακών avatar σε συνεργασία με τη Meta, την ιδιοκτήτρια εταιρεία του Facebook και του Instagram.

Οι οπαδοί των Reds μπορούν τώρα να ντύσουν τα δικά τους ψηφιακά avatars στα επίσημα χρώματα της Liverpool, μέσα από αυτή τη μοναδική συλλογή, στις πλατφόρμες της Meta, Facebook και Instagram.

Συγκεκριμένα, έχουν την επιλογή να διακοσμήσουν ψηφιακά τα avatar τους με την εντός έδρας αγωνιστική εμφάνιση, την ιριδίζουσα εκτός έδρας εμφάνιση, καθώς και με κομμάτια από την lifestyle συλλογή με την ετικέτα της LFC.

Η Meta (μετονομασία του Facebook), η εταιρεία του Mark Zuckerberg, αναπτύσσει αυτήν τη στιγμή το δικό της μετασύμπαν (metaverse), μια συναρπαστική διαδικτυακή εμπειρία εικονικής πραγματικότητας.

Tο metaverse είναι μία εκδοχή του internet, στην οποία βρισκόμαστε «μέσα» στην οθόνη του υπολογιστή μας. Μέσα από την δημιουργία μιας ψηφιακής εκδοχής του εαυτού μας (avatar), με χαρακτηριστικά της αρεσκείας μας, μπορούμε να εξερευνήσουμε τους πολυπληθείς, διαφορετικούς κόσμους του metaverse.

Η Liverpool έχει επανειλημμένα δείξει την προθυμία της να αγκαλιάσει νέες τεχνολογίες, τόσο στο τμήμα δεδομένων και αναλύσεων της όσο και στις εμπορικές της δραστηριότητες, με πρόσφατο παράδειγμα την κυκλοφορία των NFTs.

Ο Drew Crisp, ανώτερος αντιπρόεδρος του Τμήματος Ψηφιακού Μάρκετινγκ, Μέσων και Τεχνολογίας της Liverpool, δήλωσε:
«Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που είμαστε ο πρώτος σύλλογος της Premier League με τα δικά μας Meta Avatars. Αυτή είναι μια άλλη φανταστική ευκαιρία για την παγκόσμια βάση των οπαδών μας να αλληλεπιδράσει ψηφιακά με την ποδοσφαιρική ομάδα της Liverpool και να δημιουργήσει τα δικά της είδωλα (avatar) στα χρώματα του συλλόγου».

«Έχουμε περισσότερους από 70 εκατομμύρια υποστηρικτές παγκοσμίως, οι οποίοι ακολουθούν τις σελίδες μας στο Facebook και στο Instagram και πραγματικά ανυπομονούμε να δούμε πολλά από αυτά τα avatar να αλλάζουν και να φορούν τις εμβληματικές μας ποδοσφαιρικές εμφανίσεις ή τα lifestyle ρούχα μας».

Ο Ανώτερος Λέκτορας σε θέματα Sport Finance στο Sheffield Hallam University, Dr Dan Plumley, μιλώντας αποκλειστικά στο Football Insider χαιρέτισε την τελευταία εμπορική συμφωνία των Reds.

«Οι άνθρωποι συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο ότι αυτό είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα που έρχεται στο δρόμο όσον αφορά το ψηφιακό αποτύπωμα και τη δυνατότητα δημιουργίας ψηφιακών εσόδων μέσω μιας ποικιλίας πλατφορμών».

«Νομίζω ότι μπορείτε να δείτε εδώ το είδος της συνεργασίας που επιθυμεί η Liverpool. Αυτός με τον οποίο συνεργάζονται είναι ένας μεγάλος παίκτης στην αγορά».

«Υπάρχει δυνατότητα ανάπτυξης σε αυτόν τον χώρο. Πόσο μεγάλη, δεν ξέρουμε. Αλλά είναι κάτι στο οποίο σωστά στοχεύει ο σύλλογος. Νομίζω ότι είναι μια έξυπνη κίνηση και μια κίνηση, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα σημαντικό ποσό εσόδων».

Η πρώτη συλλογή ψηφιακών ενδυμάτων της LFC είναι διαθέσιμη προς πώληση, μέσω του Meta Avatars Store στο Facebook και στο Instagram, στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Μεξικό, την Ταϊλάνδη, καθώς και στην Ισπανία, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου η Meta παρουσίασε πρόσφατα το Meta Avatars Store.

Η πρωτοπόρος συνεργασία ανάμεσα σε Liverpool FC και Meta
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com