Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Cundy: «Υπερεκτιμημένος ο van Dijk σε σύγκριση με Terry & Ferdinand»

Cundy: «Υπερεκτιμημένος ο van Dijk σε σύγκριση με Terry & Ferdinand»

Ο Van Dijk έχει ξεκινήσει την σεζόν άσχημα και μοιάζει φάντασμα του εαυτού του, με το όνομα του να μπαίνει στη συζήτηση με αυτά των Rio Ferdinand & John Terry, όπου και θεωρήθηκε υπερεκτιμημένος.

Η άμυνα της Liverpool παρουσιάζει προβλήματα τη φετινή σεζόν και έχει καταφέρει να μείνει μόνο 2 φορές με μηδέν παθητικό, στη νίκη επί τής Bournemouth και στη λευκή ισοπαλία με την Everton, δείχνοντας ότι η άμυνα δυσλειτουργεί τη συγκεκριμένη περίοδο.

Μετά και από την βαριά ήττα στο Diego Maradona από την Napoli, θα πρέπει κάτι να αλλάξει στα μετόπισθεν της ομάδας, για να ξαναμπεί η Liverpool στο σωστό δρόμο.

Μετά τις πρόσφατες άσχημες εμφανίσεις του Van Dijk, ο αναλυτής του Talksport Jason Cundy έριξε ευθύνες στον Van Dijk, ως αποτέλεσμα των κακών εμφανίσεων του και εξήγησε ότι δεν ταιριάζουν για ένα αμυντικό παγκόσμιου φήμης όπως ο Ολλανδός.

Μιλώντας μετά την ήττα τής Liverpool είπε: «Έχει παρουσιαστεί ως ένας από τους καλύτερους αμυντικούς που έχουν παίξει ποτέ στην Premier League -σαχλαμάρες. Δεν είναι και θα σας αποδείξω γιατί δεν είναι, διότι έχει να κάνει με την μακρόχρονη επίδοση του παίχτη.»

«Δείτε τον Rio Ferdinand και τον John Terry που μέσα στα χρόνια τους, κατάκτησαν αρκετές Premier League, Champions League και Fa Cup, ο καθένας τους. Ο Van Dijk είναι ένας εκπληκτικός αμυντικός αλλά υπερτιμημένος. Αν φτιάξετε την καλύτερη 11αδα όλων των εποχών για την Liverpool δεν είναι καν μέσα.»

Και συνεχίζει λέγοντας: «Δεν υπάρχει ενδοιασμός για το πόσο καλός ήταν, αλλά πρέπει να το παραδεχτούμε ότι τώρα είναι σκιά του εαυτού του. Παραβλέπεται όμως αυτό διότι ρίχνουν το φταίξιμο στον Trent, τον Gomez και τον Τσιμίκα. Ο στυλοβάτης της άμυνας είναι ο Van Dijk, αλλά δεν είναι παρών.»

«Απέναντι στη Fulham, ο Mitrovic τον τρίπλαρε και μετά κέρδισε και πέναλτι σε βάρος του, αλλά και στο παιχνίδι με τη Napoli υπέπεσε σε ένα πέναλτι που δεν χρειαζόταν να κάνει. Δεν είχα δει ποτέ τον Terry να κάνει τέτοια λάθη ή να είναι τόσο καιρό ντεφορμέ, όπως το ίδιο και ο Rio Ferdinand.»

Η διαφορά από το είναι ο καλύτερος αμυντικός που έχει δει ποτέ το ποδόσφαιρο με το παρόν, η διαφορά αυτή είναι κολοσσιαία!»

Cundy: «Υπερεκτιμημένος ο van Dijk σε σύγκριση με Terry & Ferdinand»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com