Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arfield: «Ευκαιρία να δείξουμε τι αξίζουμε είναι οι αγώνες με την Liverpool»

Arfield: «Ευκαιρία να δείξουμε τι αξίζουμε είναι οι αγώνες με την Liverpool»

Ο Scott Arfield απολαμβάνει την ευκαιρία να «δείξουμε τι είμαστε όλοι» απέναντι σε «μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο» μετά την κλήρωση της Rangers με τη Liverpool στο Champions League.

Η ομάδα του Ibrox θα αντιμετωπίσει επίσης τον Ajax και τη FC Napoli στον Α’ όμιλο. Ο Arfield συνάντησε για τελευταία φορά τη Liverpool όταν έπαιζε για την Burnley το 2018.

«Αυτή που τραβάει την προσοχή είναι η Liverpool γιατί είναι πιο κοντά στην έδρα μας και ξέρουμε ότι θα είναι συγκλονιστική η αναμέτρηση», είπε ο μέσος της Rangers. «Οι τρεις από αυτές είναι καταπληκτικές πόλεις, οπότε σίγουρα ανυπομονούμε να πάμε σε αυτές».

Ο Arfield ο οποίος σκόραρε στην ισοπαλία 1-1 στο Anfield σε παιχνίδι για την Premier League τον Σεπτέμβριο του 2017, ήταν στη νικήτρια ομάδα, εναντίον της Liverpool μία μόλις φορά σε έξι συναντήσεις, χάνοντας στις τέσσερις από αυτές.

Αλλά δεν ανησυχεί για τις προοπτικές των Rangers απέναντι στη δευτεραθλήτρια της Premier League και του Champions League της περασμένης σεζόν.

«Όπως πάντα, πιστεύουμε ότι μπορούμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί – ήταν μια μεγάλη κλήρωση για εμάς με πολύ μεγάλους αντιπάλους εκεί», είπε ο 33χρονος.

Οι σκέψεις του Arfield επαναλήφθηκαν από τον προπονητή Giovanni van Bronckhorst, ο οποίος επέστρεψε στην πατρίδα του για τη νίκη της Τετάρτης στα play-off επί της PSV Eindhoven.

«Θα παίξουμε μερικά σπουδαία παιχνίδια απέναντι σε σκληρούς αντιπάλους», είπε. «Και είμαι σίγουρος ότι τα εντός έδρας παιχνίδια στο Ibrox θα είναι επίσης φανταστικά.»

«Το να αντιμετωπίσω τη Liverpool για πρώτη φορά είναι φανταστικό, εντός και εκτός έδρας. Φυσικά για μένα, επιστρέφοντας ξανά στην Ολλανδία για να παίξω με τον Ajax, υπάρχουν πολλά γνωστά πρόσωπα στην ομάδα αλλά και στο επιτελείο και στην αίθουσα συνεντεύξεων»

Ο Van Bronckhorst είχε κερδίσει το Champions League ως παίκτης με την Μπαρτσελόνα το 2006. «Αντιμετώπισα τη FC Napoli με τη Feyenoord στο Champions League πριν από μερικά χρόνια, επίσης γνώριμο γήπεδο», πρόσθεσε ο πρώην μέσος της Ολλανδίας, της Arsenal και της Rangers. «Θα είναι δύσκολο, αλλά δεν θα περίμενες διαφορετικά όταν είσαι στο Champions League».

Arfield: «Ευκαιρία να δείξουμε τι αξίζουμε είναι οι αγώνες με την Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com