Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τον Alisson και τους επόμενους αγώνες

Ο Klopp για τον Alisson και τους επόμενους αγώνες

Ο Jürgen Klopp μίλησε για την πρόοδο που σημειώνει στην αποθεραπεία του ο Alisson Beckee, καθώς και για τους δύο επόμενους αγώνες κόντρα σε RB Salzburg και Manchester City.

Για την επιστροφή του Alisson δήλωσε:

“ Ο Ali είναι εκείνος που βρίσκεται πιο κοντά στην επιστροφή του. Σίγουρα δεν θα είναι έτοιμος για την Salzburg, αλλά μετά θα δούμε. Νομίζω ότι είναι κοντά στην επιστροφή του. ”

“ Όλα τα παιχνίδια προετοιμασίας, είναι σημαντικά για εμάς από φυσική άποψη, από τακτικής, καθώς και από την πλευρά της βελτίωσης. Ας το δούμε. ”

Για το φιλικό με τη Salzburg:

“ Η σεζόν στην Αυστρία ξεκίνησε ήδη, οπότε είναι προφανώς σε εντελώς διαφορετικό στάδιο από εμάς. Αυτό θα το νιώσουμε. Έχουμε τρεις μέρες αργότερα το μεγάλο μας παιχνίδι, έναρξης της σεζόν. ”

“ Λοιπόν, φυσικά θα πρέπει να κάνουμε αλλαγές. Θα ήθελα πολύ να πω ότι μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε όλες, αλλά τώρα είχα μόνο μια σύντομη συζήτηση με την Doc Sarah και μου είπε: «Ο ένας αισθάνεται λίγες ενοχλήσεις, ο άλλος έχει ενοχλήσεις, ένας έχει ένα [πρόβλημα] με την πλάτη και τέτοια πράγματα. ”

“ Πρέπει να ρίξουμε μια ματιά και να παίξουμε το παιχνίδι. Είναι η pre-season, οπότε πρέπει να το ξεπεράσουμε και μετά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. ”

Για το Community Shield του Σάββατου:

“ Σε αυτή την προετοιμασία έπρεπε να κάνουμε ελαφρώς διαφορετικά πράγματα. Όλοι θα παίξουν την πρώτη φορά 90 λεπτά το Σάββατο, όλοι τους. ” Είπε ο Klopp.

“ Οπότε οι προπονήσεις ήταν έντονες σε ένα συγκεκριμένο σημείο, ώστε να μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και καλύτεροι. Οι προπονήσεις τρεξίματος ήταν εξαιρετικά δύσκολες, αλλά τις φροντίσαμε και τώρα ας δούμε πώς μπορούμε να είμαστε αυτή τη σεζόν.”

“ Για τη City, τα πράγματα δεν είναι διαφορετικά, επέστρεψαν από την Αμερική πιθανότατα χθες ή κάτι τέτοιο. Οπότε θα είναι δύσκολο. ”

Πιο κοντά στην επιστροφή ο Alisson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com