Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Προτιμά Liverpool από Chelsea o Raheem Sterling»

«Προτιμά Liverpool από Chelsea o Raheem Sterling»

Ο Raheem Sterling αποχωρεί από τη City και δημοσίευμα από την Αγγλία αναφέρει πως προτιμότερος προορισμός του ίδιου είναι η Liverpool!

Για ακόμη μια φορά, στο νησί συνδέουν τον διεθνή Άγγλο εξτρέμ με τους Κόκκινους, λέγοντας ακόμη ότι ο Raheem Sterling έκανε ήδη κρούση προς τη πλευρά των Νταμπλούχων Αγγλίας, πέρν0ντας όμως αρνητική απάντηση. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής της Manchester City δεν θα είχε πρόβλημα να μείνει στον πάγκο, καθώς θέλει να παλέψει ο ίδιος για μια θέση για την βασική ενδεκάδα. Βέβαια, όλα αυτά έρχονται από πηγές των οποίων η αξιοπιστία είναι το λιγότερο… αμφιλεγόμενη.

Ο Sterling έφυγε από την Liverpool το καλοκαίρι του 2015 με ένα ποσό κοντά στα 65 εκατομμύρια ευρώ, έχοντας αρνηθεί να συμμετάσχει στη προετοιμασία της ομάδας και καταθέτοντας επίσημο αίτημα μεταγραφής, αρνούμενος τότε το ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία της Premier League για παίκτη κάτω των 23 ετών.

Σίγουρα, πάντως, το πέρασμα του από την City θεωρείται επιτυχημένο, καθώς έχει σκοράρει πολλά γκολ και έχει δώσει πολύτιμη βοήθεια στην κατάκτηση τροπαίων. Παρόλα αυτά, το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Pep Guardiola, αφού ο Καταλανός τον έχει ενημερώσει ότι δεν τον έχει στα πλάνα του, προτιμώντας αντ’ αυτού τους Grealish, Foden και Mahrez.

Φαβορί για την απόκτηση του 27χρονου είναι η Chelsea, η οποία έχει ήδη καταθέσει πρόταση, ενώ ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει και η Barcelona, με τα οικονομικά των Καταλανών όμως να εμποδίζουν οποιαδήποτε κίνηση.

Ενδιαφέρον από τη πλευρά της Liverpool για τον Sterling είναι δεδομένο πως δεν υπάρχει, ακόμα και αν ισχύει ότι ίδιος ο παίκτης επιθυμεί την επιστροφή.

O Raheem Sterling την τελευταία του χρονιά με τη φανέλα της Liverpool, τη σεζόν 2014-15.
O Raheem Sterling την τελευταία του χρονιά με τη φανέλα της Liverpool, τη σεζόν 2014-15.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com