Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με περισσότερα από 30 εκ. παραχωρείται ο Mane

Με περισσότερα από 30 εκ. παραχωρείται ο Mane

Όπως όλα δείχνουν, ο Sadio Mane θα αποτελέσει παρελθόν από τη Liverpool μέσα στις επόμενες εβδομάδες, μια πληροφορία που επιβεβαιώνεται και από τους δημοσιογράφους της ομάδας.

Όπως αναφέρουν όλα τα τοπικά μέσα, ο Sadio ναι μεν δεν έχει ανακοινώσει στη Liverpool την απόφαση του να αποχωρήσει από τον σύλλογο, όμως αναμένεται να το κάνει μέσα στο επόμενο διάστημα.

Μπορεί η αποχώρηση του από το Anfield να μην έχει ακόμα «κλειδώσει», όμως αυτή μοιάζει να είναι η αρχή του τέλους, όπως σημειώνει και ο Dominck King.

Η πώληση του το φετινό καλοκαίρι δεν θα είναι όμως μια εύκολη διαδικασία, παρότι η Bayern Munich είναι το απόλυτο φαβορί για να τον κάνει δικό της.

Εφόσον ο άσος ενημερώσει την ομάδα πως θέλει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και να αποχωρήσει έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του, η Liverpool δεν θα του σταθεί εμπόδιο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα τον παραχωρήσει, χωρίς να εισπράξει τα χρήματα που επιθυμεί.

Οι Reds δεν θα πουλήσουν τον Mane με ένα ποσό κοντά στα €30 εκατομμύρια, όπως αναφέρουν στη Γερμανία, αλλά με ένα σαφώς μεγαλύτερο ποσό.

Αναμένουμε εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση μέσα στις επόμενες εβδομάδες ή και μέρες.

Ο Sadio Mane έτοιμος να πει αντίο στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com