Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τον τελικό, τον Mane και τον Thiago

Ο Klopp για τον τελικό, τον Mane και τον Thiago

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε σήμερα το απόγευμα από το Stade de France την συνέντευξη τύπου του ενόψει του αυριανού τελικού του Uefa Champions League κόντρα στη Real Madrid.

Ο Γερμανός αρχικά ρωτήθηκε ξανά για το κλίμα στην ομάδα:

“ Η διάθεση μας είναι καλή, πολύ καλή. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που είμαστε εδώ. Νιώθουμε το γήπεδο. ”

Για τους Thiago και Fabinho:

“ Τα πράγματα φαίνονται καλά για τον Thiago. Προπονήθηκε χθες με την ομάδα. Ο Fabinho προπονήθηκε επίσης κανονικά και πάμε από εκεί. ”

Για την προοπτική κατάκτησης του τροπαίου:

“ Δεν έχω ιδέα πώς θα νιώσω. Ρωτήστε με μετά το παιχνίδι. Θέλουμε να τους δώσουμε μια πραγματική μάχη. Μερικοί από τους παίκτες τους μπορούν να το κερδίσουν για πέμπτη φορά, ο προπονητής τους μπορεί να το κερδίσει για τέταρτη φορά. Δεν μπορούμε να αγοράσουμε αυτήν την εμπειρία σε μια νύχτα. ”

Αν ο Salah θέλει εκδίκηση:

“ Κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τον Mo. Όλοι χάσαμε εκείνη τη μέρα, αλλά τραυματίστηκε νωρίς. Τώρα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Όλοι οι παίκτες έχουν διαφορετικό κίνητρο. Δεν είναι το μόνο του κίνητρο. Δεν ξεχάσαμε αυτό το παιχνίδι. ”

Για το χορτάρι του γηπέδου που στρώθηκε μόλις χθες:

“ Αυτό το γήπεδο είναι καινούργιο από χθες, αυτό δεν είναι τα καλύτερα νέα και για τις δύο ομάδες. Θα κάνουμε μια εντελώς κανονική προπόνηση όμως όπως είχε προγραμματιστεί. ”

“ Είδα τους διαιτητές κατά τη διάρκεια της προπόνησης τους. Η μπάλα κυλάει κανονικά. ”

“ Κάποιος σκέφτηκε ότι ήταν καλή ιδέα να αλλάξει το χορτάρι μια μέρα πριν – αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα. Δεν άλλαξε καθόλου τη διάθεσή μου για το παιχνίδι. Θα παίζαμε σε οτιδήποτε χορτάρι. ”

“ Η Real θα προπονηθεί μετά από εμάς. Θα ακούσετε το ίδιο από τον Carlo. Δεν έχω ιδέα πόσο κακό ή καλό είναι. Δεν σε νοιάζει αν κερδίσεις. Ελπίζω κανείς να μην κάνει ένα άρθρο με εμένα να γκρινιάζω. Δεν το κάνω. ”

Για τον Sadio Mane:

“ Ο Sadio είναι στη φόρμα της ζωής του. Είναι χαρά μου να τον παρακολουθώ αυτή τη στιγμή. Το ποδόσφαιρο ζητάει πολλά από αυτόν φέτος. Δεν θα μπορούσα να με νοιάζουν λιγότερο για τις φήμες περί Bayern. Ξέρει πόσο σημαντικός είναι ο τελικός για εμάς. Δεν έχω ανησυχίες. ”

“ Δεν είναι η πρώτη φορά που πριν από μεγάλα παιχνίδια βγαίνουν φήμες για την Bayern Munich! ” Είπε ο Klopp.

Για τον Naby Keita πρόσθεσε:

“ Είναι σημαντικό να μπορεί να προπονείται και να παίζει σταθερά. Αυτό συνέβη με τον Naby. Είναι σε καλή ηλικία. Συνήθως χρειάζεσαι χρόνο για να προσαρμοστείς. Όταν ο Naby προσαρμόστηκε, τραυματίστηκε. Είναι στη φόρμα της ζωής του και έκανε μια πολύ καλή σεζόν. ”

Για το ενδεχόμενο να κλείσει η σεζόν με ένα τρίτο τρόπαιο:

“ Θα σήμαινε πολλά, αλλά αυτός είναι ο αθλητισμός. Κρίνουμε από το τελικό αποτέλεσμα. Αν είσαι ποδοσφαιριστής, ξέρεις ότι αυτό που έκαναν τα παιδιά μου είναι εξαιρετικό. Αλλά όλα βασίζονται στο χρώμα ενός μεταλλίου. ”

“ Η ιστορία θα κρίνει όσα λέει ο κόσμος. ”

Για το μέλλον του Sadio Mane:

“ Αυτή είναι η λάθος στιγμή για να μιλήσουμε για αυτό. Όπου και αν παίζει την επόμενη σεζόν, θα είναι μεγάλος παίκτης. ”

Αν υπάρχει φαβορί αύριο:

“ Δεν είναι εύκολη ερώτηση, δεν έχω εύκολη απάντηση. Δεν ξέρω. Αν κοιτάξετε πώς πανηγυρίζει η Real τις επιστροφές της, από αυτή την οπτική, είναι εκείνη. Αλλά θέλω να είμαστε στο ίδιο επίπεδο, θέλω να είμαστε εμείς σε αυτό το παιχνίδι. ”

Για τον τελικό του Κιέβου:

“ Ο Karius είχε διάσειση. Αποδείχθηκε μετά. Κανείς δεν μιλάει γι’ αυτό. ”

“ Παίξαμε εκείνο το βράδυ και οι συνθήκες μας χτύπησαν. Δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Βασικοί παίκτες επέστρεψαν από τραυματισμούς και μετά ο Mo τραυματίστηκε. ”

“ Είμαστε σε καλή στιγμή, είμαστε έτοιμοι για τον τελικό. Το 2018 ήταν σημαντικό, αλλά το 2019 ήταν πιο σημαντικό. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. ”

Αν μπορεί ο Mane να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα:

“ Όταν σκέφτεσαι πώς κερδίζονται αυτού του είδους οι διοργανώσεις, τότε μάλλον ναι. Είτε είσαι ο Ronaldo ή ο Messi, ή κερδίζεις τον τελικό του Champions League. Ναι, θα αυξήσει τις πιθανότητες του, σίγουρα. ”

Πως έχει προετοιμάσει την ομάδα του:

“ Πιστεύω ότι όταν κάνεις τα σωστά πράγματα όλη την ώρα, είναι τα σωστά και για τον τελικό. Αλλά πρέπει να είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν είμαστε εδώ κατά λάθος. Είμαστε ένας πραγματικά άβολος αντίπαλος. ”

Αν θα κάνει κάποια έκπληξη:

“ Αν τώρα έκανα κάποια έκπληξη για τους παίκτες μου, θα μπορούσαν να πιστέψουν ότι είμαι νευρικός. ”

Για την αλλαγή έδρας του τελικού:

“ Είμαι χαρούμενος που το παιχνίδι είναι εδώ, για χιλιάδες λόγους. Ο πόλεμος συνεχίζεται ακόμα και πρέπει να το σκεφτούμε. ”

“ Το ότι το παιχνίδι συνεχίζεται και δεν είναι στην Αγία Πετρούπολη είναι ακριβώς το μήνυμα που πρέπει να πάρει η Ρωσία. ”

“ Η ζωή συνεχίζεται παρόλο που προσπαθείς να την καταστρέψεις. Αυτός ο τελικός είναι για τον λαό της Ουκρανίας. ” Τόνισε ο Klopp.

Με Thiago αύριο η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com