Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συνέντευξη τύπου του Klopp ενόψει Southampton

Η συνέντευξη τύπου του Klopp ενόψει Southampton

Ο Jürgen Klopp μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με την Southampton.

Ο Γερμανός αρχικά μίλησε για το απαραίτητο rotation:

“ Όταν έρθουν τα παιδιά σήμερα, πρέπει να πάρω πολλέσ αποφάσεις, αλλά θα παρατάξουμε μια ομάδα για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στη Southampton. Αυτή είναι η δουλειά μας. Τα 30 επιπλέον λεπτά στο Wembley έκαναν μεγάλη διαφορά. Πρέπει να δούμε. ”

Για τις ομοιότητες της σεζόν 18-19 με τη φετινή:

“ Όταν έπαιξε η City στην Brighton; Η Brighton προηγήθηκε με 1-0; Το άκουσα στο γήπεδο, μάλλον σκόραραν. Ήξερα ότι εκείνη τη στιγμή ήταν πολύ νωρίς. Αν το είχα ακούσει στο 90ο λεπτό, θα το είχα μάλλον γιορτάσει. ”

“ Το μόνο που ένιωσα ήταν περηφάνια μετά το παιχνίδι. Ο τρόπος που τα παιδιά απέδιδαν και είχαν σταθερότητα στις εμφανίσεις τους. Ήξερα ότι εκείνη τη στιγμή θα είχαμε άλλη μια ευκαιρία. ”

Για την Manchester City:

“ Δεν ξέρω πότε η τελευταία φορά που έχασαν πόντους δύο φορές σε μια εβδομάδα ιστορικά. Δεν περιμένω να χάσει βαθμούς η City, αλλά σε έναν ιδανικό κόσμο, πηγαίνουμε στην Κυριακή έναν βαθμό πίσω. ”

Για το πόσο έχει ωριμάσει η ομάδα του:

“ Απόλαυσα πολύ από το ποδόσφαιρό μας, αλλά το επίπεδο που παίξαμε απέναντι στην Chelsea στα πρώτα 25 λεπτά ήταν πραγματικά κάτι το διαφορετικό. Ήμασταν εξαιρετικοί. ”

“ Γινόμαστε όλο και καλύτεροι και καλύτεροι και καλύτεροι. Ο έλεγχος των αγώνων ήταν το επόμενο βήμα. ” Τόνισε ο Klopp.

Για το βάθος του ρόστερ:

“ Κερδίσαμε δύο κύπελλα. Υπάρχει μόνο ένας λόγος για αυτό – είναι ότι είχαμε αυτή την ομάδα παικτών και ότι όλοι παρέμειναν σε καλό δρόμο. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησε αυτή η ομάδα είναι απολύτως εξαιρετική. Ο καθένας έχει το ρόλο του. ”

“ Δεν μπορούμε να παίζουμε με τους ίδιους 11 παίκτες κάθε φορά. ”

“ Εμπιστεύομαι τα παιδιά, αλλά το θέμα είναι αν τα παιδιά μπορούν να εμπιστευτούν τον εαυτό τους. Αυτός είναι ο τρόπος που εμφανιστήκαμε στους αγώνες κυπέλλου. Αύριο θα δούμε. Μετά από 120 λεπτά, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι δεν θα τρελαθούμε μαζί τους. ”

“ Θα δούμε. Η Southampton θα προσπαθήσει να μας κερδίσει. ”

“ Από την επόμενη σεζόν και μετά, μπορούμε να κάνουμε 5 αλλαγές, ώστε περισσότεροι παίκτες να μπουν και να κάνουν τη διαφορά. Φανταστείτε 120 λεπτά το Σάββατο με μόνο 3 αλλαγές; Η ένταση αυξάνεται, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. ”

“ Είναι εξίσου σημαντικό ποιος τελειώνει το παιχνίδι όσο και ποιος το ξεκινά. Θέλουμε να δώσουμε στους παίκτες μας την ευκαιρία να δείξουν πόσο καλοί είναι. Για τον Κώστα και τον Kelleher, αυτό είναι τεράστιο. Απίστευτο. Πραγματικά καλό. ”

Για το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αρκετά μετάλλια για όλο το επιτελείο:

“ Αγαπητή FA, στείλτε μερικά ακόμη μετάλλια! Γιατί είναι περιορισμένα τα μετάλλια; ”

“ Η ομάδα μεγαλώνει, αλλά οι αριθμοί παραμένουν ίδιοι. ”

Για τις αποδοκιμασίες των Red Fans στον εθνικό ύμνο το Σάββατο:

“ Οι άνθρωποι μας δεν θα το έκαναν αν δεν υπήρχε λόγος. Είναι κάτι ιστορικό. Η πλειοψηφία των οπαδών μας είναι υπέροχοι άνθρωποι. Πραγματικά έξυπνοι, έχουν περάσει από χαμηλά και ψηλά. Δεν θα το έκαναν χωρίς λόγο. ”

“ Ο κόσμος δεν το κάνει χωρίς λόγο. Μήπως πρέπει να κάνουμε αυτή την ερώτηση; ”

Για τις κατακτήσεις τίτλων:

“ Η άποψη του κοινού για εμάς είναι ελαφρώς διαφορετική. Αισθανόμαστε την ευθύνη ως Liverpool FC να κερδίσουμε τρόπαια. Το FA Cup είναι ένας τεράστιος τίτλος. Ένιωσα υπέροχα. Μειώνει την πίεση και το κάνει πιο ευχάριστο. ”

Για την προοπτική κατάκτησης του Champions League:

“ Θα ήταν τεράστιο να το κερδίσουμε, αλλά η Real Madrid είναι η πιο έμπειρη ομάδα του Champions League στον πλανήτη. Έχουν κερδίσει το πρωτάθλημα – έχουμε δύο τεράστια παιχνίδια από τώρα ως τότε. Ένα από αυτά είναι αύριο το βράδυ. ”

Για το δύσκολο πρόγραμμα:

“ Σχεδόν κοιμούνται στα κρεβάτια των μασάζ! Αυτό είναι το παιχνίδι 60 σωστά; Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν θα τελειώσουμε τη σεζόν αύριο. Η Southampton δεν έχει παίξει για 10/12 ημέρες; Αυτό είναι πολύ δύσκολο. ”

Για τον αυριανό αγώνα:

“ Πρέπει να κάνουμε αλλαγές. ”

“ Θα μπορούσαμε να παίξουμε την Τετάρτη, αλλά δεν μπορούμε λόγω του τελικού του Europa League, σωστά; Ααα, η UEFA, φίλοι μου! Θα μπορούσαμε να παίξουμε την Πέμπτη; Πρέπει να κάτσω εδώ και να το πω αυτό. Κανείς δεν το σκέφτεται εκτός από εμένα. ”

Για την επιστροφή του Fabinho:

“ Προοδεύει πολύ καλά, αλλά δεν θα αγωνιστεί αύριο. Αλλά αυτό είναι πολύ καλό. ”

Πηγαίνει καλά ο Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com