Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η κριτική του Klopp στην UEFA για τα εισιτήρια του τελικού

Η κριτική του Klopp στην UEFA για τα εισιτήρια του τελικού

Για το καυτό ζήτημα των τελευταίων ημερών τοποθετήθηκε ο Jürgen Klopp που δεν είναι άλλο από τα εισιτήρια του τελικού του Uefa Champions League, ασκώντας έντονη κριτική στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε:

“ Πρόκειται για χρήματα, έτσι είναι. Στην UEFA, δεν είναι οι άγιοι του κόσμου, δεν ήταν ποτέ. ”

“ Χρειάζεσαι τη γνώμη μου γι’ αυτό για να γράψεις αυτό το άρθρο; Αυτό είναι τόσο προφανές, οπότε αν δεν μπορείς – πιθανότατα θα το συζητήσουμε σε λίγους μήνες. Έχουμε Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. ”

“ Κανένας από όσους πήραν την απόφαση εκείνη τη στιγμή δεν νομίζω ότι είναι ακόμα επικεφαλής. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ακόμα εκεί όμως. Έτσι αυτό που έχει [η UEFA] είναι ένα φανταστικό, ένα φανταστικό προϊόν, με το Champions League. Είναι και αν με ρωτάτε, δεν θα το αλλάζαμε ποτέ αυτό. ”

“ Αλλά προφανώς έχασαν εδώ λίγα χρήματα και εκεί λίγα χρήματα και ο εύκολος τρόπος για να τα πάρει πίσω είναι να αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων, ώστε να είναι πώς είναι η ζωή. Έχω φίλους – έκαναν κράτηση και έκλεισαν δωμάτιο ξενοδοχείου. ”

“ Αφού ήξεραν ότι ήμασταν στον προημιτελικό. Δέχθηκαν όμως τηλεφώνημα και τους είπαν, «Συγγνώμη, θα σας δώσουμε τα χρήματά σας πίσω επειδή η τιμή ανέβηκε από τότε». Κανείς δεν νοιάζεται, αυτό γίνεται στον κόσμο στον που ζούμε. ”

“ Μπορούμε τώρα να πούμε ότι αυτοί είναι οι κακοί. Η ευκαιρία δημιουργεί τους κακούς και σε αυτή την περίπτωση, μεταδίδουμε τηλεοπτικά ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών και δεν θα δωρίσουμε τα εισιτήρια έτσι, αυτός είναι ο κόσμος που ζούμε εμείς μέσα. ”

“ Τώρα δεν θα το αλλάξουμε αυτό εδώ με ό,τι και να πούμε. Καταλαβαίνω 100% το Spirit of Shankly, δεν είναι απολύτως σωστό, αλλά συμβαίνει παντού αυτό το πράγμα. ”

“ Απλώς στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι όχι μόνο πληρώνεις 38% περισσότερο από την προηγούμενη φορά για ένα εισιτήριο, αλλά παίρνεις μόνο το 50% των εισιτηρίων και το υπόλοιπο πηγαίνει σε άτομα που προφανώς πληρώνουν χιλιάδες και χιλιάδες για εισιτήρια. Αυτό είναι το πώς βγαίνουν τα χρήματα. ”

“ Θα υπάρξουν 20.000 Κόκκινοι στο γήπεδο. Μου αρέσει; Όχι. Θα το αλλάξω; Μπορώ να το ζητήσω, αλλά είναι σωστό να μιλήσουμε για αυτό, αλλά πρέπει να γράψετε το άρθρο και να τους πείτε τη γνώμη σας για αυτό γιατί νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουμε το ίδιο πράγμα. ” Σημείωσε ο Klopp.

Οι φίλαθλοι της Liverpool θα κατακλείσουν και το Stade de France.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com