Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Verissimo: «Θα πάμε στο Anfield για την πρόκριση»

Verissimo: «Θα πάμε στο Anfield για την πρόκριση»

Η υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League δεν έχει κριθεί, παρά την ήττα της ομάδας του με 1-3 από τη Liverpool το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με τον προπονητή της Benfica, Nelson Verissismo.

Οι Reds έχουν προβάδισμα δύο τερμάτων, όμως οι Αετοί της Λισαβόνας χρειάζονται δύο γκολ για να στείλουν το ματς στην παράταση, αφού πλέον δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Ο Verissimo συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Δεν έχουμε εγκαταλείψει τον κύριο στόχο που είναι η πρόκριση και με αυτό το πνεύμα πηγαίνουμε στο Anfield Road. ”

“ Η πόρτα δεν είναι κλειστή. Λαμβάνοντας υπόψη το τρίτο γκολ, γίνεται πιο δύσκολο. Ο στόχος ήταν να δώσουμε ένα παιχνίδι με τη Liverpool, αναγνωρίζοντας ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. ”

“ Προσπαθήσαμε να εξερευνήσουμε τις αδυναμίες που είχαν και σε ορισμένες στιγμές αυτό συνέβη. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από το πρώτο. Κάναμε διορθώσεις στο ημίχρονο, οι ίδιοι οι παίκτες ένιωσαν ότι μπορούσαν να συνεχίσουν με την κατοχή. ”

“ Πετύχαμε το γκολ που μας έβαλε ξανά στην αναμέτρηση, ήμασταν κοντά στο να κάνουμε δύο τα τέρματα μας. Φυσικά το 3-1 τα κάνει όλα πιο περίπλοκα. Η πρόκριση δεν έχει όμως τελειώσει, αλλά το έργο γίνεται πιο δύσκολο. ”

Ο Luis Diaz σημείωσε το 1-3 το βράδυ της Τρίτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com