Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Alisson για το διπλό, τον Trent και τον Konate

Ο Alisson για το διπλό, τον Trent και τον Konate

Δηλώσεις στο site της ομάδας έκανε ο Alisson Becker, μιλώντας για το χθεσινοβραδινό διπλό των Reds στο Da Luz επί της Benfica, το πρώτο γκολ του Ibrahima Konate και την εμφάνιση του Trent Alexander-Arnold.

Για τη νίκη είχε να πει:

“ Προηγηθήκαμε με 2-0 πριν από το ημίχρονο και ξέραμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα παλέψουν για όλα. Δούλεψαν πολύ καλά αμυντικά και κάναμε κάποια λάθη και έβαλαν ένα γκολ. Είχαν τους οπαδούς τους τότε για να τους βοηθήσουν γιατί ήταν μια υπέροχη ατμόσφαιρα εδώ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά με την ποιότητα που έχουμε, μπορούσαμε να πετύχουμε το τρίτο γκολ που θα μας βοηθήσει για τον επόμενο αγώνα. ”

Για το γκολ του Konate στο πρώτο μέρος:

“ Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι ένας νεαρός παίκτης, ένα μεγάλο ταλέντο με πολλά προσόντα. Είναι καλός αμυντικός, κορυφαίος και πολύ καλός άνθρωπος επίσης. Είμαι χαρούμενος που τον έχω στην ομάδα – εμείς μπορούμε να βασιστούμε σε αυτόν επίσης για να σκοράρει. ”

Για την εμφάνιση του Trent Alexander-Arnold:

“ Μερικές φορές φαίνεται σαν να έχει μάτια στην πλάτη του! Απλώς παίρνει τη μπάλα και τη στέλνει εκεί. Η διαγώνια μπάλα για τον Luis ήταν καταπληκτική, μετά η απόφαση που έπρεπε να κάνει ο Luis, δίνοντας στον Sadio τη μπάλα – ήταν ένα καταπληκτικό γκολ. ” Σημείωσε ο Alisson.

“ Όλοι μπορούν να σκοράρουν στην ομάδα, αυτό είναι καλό για εμάς και συνεχίζουμε και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο. ”

Άνοιξε λογαριασμό ο Ibrahima Konate.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com