Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Η πρόκριση δεν έχει τελειώσει»

Klopp: «Η πρόκριση δεν έχει τελειώσει»

Για το διπλό της Liverpool στην έδρα της Benfica με 1-3 μίλησε ο Jürgen Klopp, τονίζοντας πως η υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του Uefa Champions League δεν έχει κριθεί.

Ο Γερμανός για το διπλό και το προβάδισμα πρόκρισης δήλωσε:

“ Ήρθαμε για ένα αποτέλεσμα και είναι ένα μεγάλο κομπλιμέντο για την Benfica  καθώς πάλεψε για τη ζωή της. Η ατμόσφαιρα επέστρεψε όταν σκόραραν αλλά τους ηρεμήσαμε με τις 3 αλλαγές. ”

“ Γι’ αυτό ήταν σημαντικό να φέρουμε τρία νέα πρόσωπα. ”

“ Βρισκόμαστε όμως μόνο στο ημίχρονο. Η πρόκριση δεν έχει τελειώσει, αλλά τώρα θα έπρεπε να έρθουν στο Anfield. ”

“ Η πρόκριση δεν τελείωσε. Το ξέρουμε. Μακάρι να μην τους δώσουμε την ευκαιρία, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, το αξίζαμε σήμερα. Ήταν εκτός έδρας, είναι προημιτελικός του Champions League. Αν ήταν εύκολο, τότε ο ανταγωνισμός είναι λάθος. ”

“ Η Benfica δεν έφτασε στους προημιτελικούς ως δώρο, πέρασε από έναν σκληρό όμιλο και μετά κέρδισε τον Ajax. Θα το προσπαθήσει. ”

Για τις αλλαγές που έκανε:

“ Οι 5 αλλαγές είναι αναγκαιότητα. Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή η συζήτηση θα σταματήσει περί πλεονεκτήματος αναφορικά με τις 5 αλλαγές. Είναι Απρίλιος και τα αγόρια έχουν παίξει πολύ. Θα σκάψουμε βαθιά και πρέπει να παλέψουμε με ό,τι έχουμε. ”

Για το χτύπημα που δέχθηκε ο Fabinho στο τέλος:

“ Ο Fabinho έχει ένα μικρό κόψιμο – είναι καλά. Είναι ένα κόψιμο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος, αλλά θα πρέπει να είναι καλά. ”

“ Δεν έχει μαλλιά που θα μπορούσαν να συγκρατήσουν το αίμα! Θα πρέπει όμως να είναι μια χαρά. ”

Για τον Κυριακάτικο αγώνα με την Manchester City:

“ Αυτό που κάναμε τους τελευταίους μήνες είναι ότι δημιουργήσαμε μια καλύτερη βάση. Όσο προχωράμε, τόσο πιο δύσκολο γίνεται. ”

“ Όλοι γνωρίζουν τη σημασία των επόμενων αγώνων, αλλά μετά από αυτό υπάρχουν άλλα παιχνίδια. Εάν δεν μπορούμε να είμαστε πρώτοι, θέλουμε να είμαστε 2οι και θέλουμε να προσπεράσουμε. Θα το προσπαθήσουμε σωστά.” Είπε ο Klopp.

Για την φόρμα του Mo Salah:

“ Είναι ξεκάθαρο ότι ο Mo θέλει να σκοράρει ξανά. Όλα καλά, είναι μια περίοδος που περνά και δεν είναι εύκολο να επιστρέφει από την Αφρική. Είχε πολλή πίεση [στους ώμους του]. Απλώς πρέπει να ηρεμήσει. Είναι όλα καλά. ”

Για την εμφάνιση της ομάδας:

“ Θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα τέταρτο, αυτό θα ήταν ωραίο, αλλά δεν είμαστε στη χώρα των ονείρων μας! Θα το προσπαθήσουν ξανά στο Anfield. Το έκαναν στον Ajax. Έχουμε επίγνωση της ποιότητάς τους. ”

“ Συνήθως σκοράρουμε περισσότερα [σε αυτές τις καταστάσεις], αλλά δεν το κάναμε, κυρίως λόγω των τερματοφύλακα τους και του αξίζουν εύσημα για αυτό και αυτή είναι λίγο πολύ η ιστορία. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει στο τελευταίο λεπτό, το 4-1 θα ήταν ωραίο αλλά δεν είμαστε στη χώρα των ονείρων εδώ. ”

Για την απόδοση της Benfica:

“ Μας πέρασαν μπαλιές μερικές φορές, οπότε ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό περίμενα. Ο κόσμος ήταν εκεί. Το 2-0 (1-3) είναι ωραίο, αλλά δεν είναι κάτι παραπάνω από αυτό. ”

“ Ο τερματοφύλακας ήταν ο καλύτερος παίκτης τους, έχει κάνει μερικά πολύ καλά παιχνίδια. ”

“ Κερδίσαμε όμως και είμαστε μπροστά με 2-0 στο ημίχρονο. Προχωράμε. ”

Κόκκινο προβάδισμα πρόκρισης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com