Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Luis Garcia: «Όλοι θέλουν να παίξουν στο Anfield»

Luis Garcia: «Όλοι θέλουν να παίξουν στο Anfield»

Στο Anfield επέστρεψε προχθές ο Luis Garcia και αγωνίστηκε τόσο με την Liverpool, όσο και με την Barcelona στον φιλανθρωπικό αγώνα θρύλων μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Ισπανός στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού αγωνίστηκε με τα Κόκκινα της Liverpool, ενώ στην επανάληψη φόρεσε τα Blaugrana.

Ο Garcia για την εμπειρία του από το παιχνίδι δήλωσε:

“ Από την αρχή γνώριζα πως θα έχω την ευκαιρία να κερδίσω! ”

“ Πρέπει να είμαι ειλικρινής, άκουσα μερικά παράπονα που έπαιξα δύο ημίχρονα! Στο πρώτο ημίχρονο, δυσκολεύτηκα λίγο με τις ευκαιρίες που είχα, δεν σκόραρα. Αλλά πίστεψέ με, ήθελα να τα τελειώσω, δεν είχα όμως καμία τύχη σήμερα. ”

“ Όταν έρχεσαι εδώ, είσαι απελπισμένος να αποδώσεις καλά, να δώσεις τα πάντα. Προσπαθείς – το κεφάλι σου πάει αλλά το σώμα σου δεν ακολουθεί τις εντολές. ”

Όσο για το Anfield:

“ Είχα την ευκαιρία να παίξω σε πολλές διαφορετικές χώρες και ηπείρους και δεν το έχω δει πουθενά αυτό. ”

«Νομίζω ότι γι’ αυτό είναι ξεχωριστό – γι’ αυτό όλοι οι πρώην παίκτες θέλουν να έρθουν εδώ για να παίξουν, όχι μόνο από την πλευρά της Liverpool, αλλά και από την πλευρά της Barcelona. Έπρεπε να γίνει μια λίστα με 22, αλλά υπάρχει μια μεγάλη λίστα που θα ήθελε πολύ να είναι εδώ. ”

“ Αυτό είναι ένα ιδιαίτερο γήπεδο, όλοι το γνωρίζουν. Όταν υπήρχε η ευκαιρία για την Barcelona να έρθει εδώ και να παίξει, όλοι είπαν ναι αμέσως. Και όλες οι οικογένειες ανυπομονούσαν για αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να δείτε τα παιδιά πριν από το παιχνίδι, όλοι οι παίκτες βγήκαν να κοιτάξουν γύρω και να απολαύσουν την ατμόσφαιρα. ”

Ο Luis Garcia πανηγυρίζει το περίφημο Ghost Goal στον ημιτελικό του 2005.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com