Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Lijnders ενόψει του τελικού με την Chelsea

Οι δηλώσεις του Lijnders ενόψει του τελικού με την Chelsea

Τελικός του Carabao Cup την Κυριακή για την Liverpool και εκείνος που μίλησε στην συνέντευξη τύπου ήταν ο Pep Lijnders και όχι ο Jürgen Klopp, όπως άλλωστε συνηθίζεται στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο Ολλανδός μίλησε για τον Firmino που τέθηκε εκτός:

“ Για τον Bobby πρέπει να δούμε τις επόμενες δύο ημέρες, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμος για τον τελικό. Ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει σύντομα. ”

Για τον Jota:

“ Με τον Jota, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση σε αυτό που έχει κάνει (θεραπεία). Αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Αλλά είναι ακόμα αμφίβολος. Δεν αποκλείεται να αγωνιστεί, αλλά θα είναι μια πρόκληση. ”

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία:

“ Είναι πραγματικά απαίσιο – είναι τόσο σοβαρό, οπότε δεν νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσω για τη γνώμη μου. Δεν μου φαίνεται σωστό, αλλά είμαι πατέρας, σύζυγος, αδελφός. Είναι πόλεμος. Είναι μια πραγματική απογοήτευση για την ανθρωπότητα. ”

Για τα εγχώρια κύπελλα:

“ Έχουμε ιστορία και παράδοση και στα δύο. Θέλουμε να αναδείξουμε το νεαρό ταλέντο μας – αν κοιτάξετε τους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο, όλοι έχουν μια νοοτροπία ενός συλλόγου και η πρόοδός μας σε αυτή τη διοργάνωση το δείχνει. ”

Για τον τελικό:

“ Πάμε στο παιχνίδι την Κυριακή με ό,τι έχουμε. Θα δούμε τους οπαδούς, θα τους ακούσουμε, θα τους νιώσουμε. Όλος ο σύλλογος, είναι ένα μεγάλο κομπλιμέντο, αυτή η διοργάνωση είναι πολλά περισσότερα από μια απλή διοργάνωση πρώτης ομάδας. Είναι ένα σωστό κομπλιμέντο και για την ακαδημία μας. ”

Για τον Kelleher που θα ξεκινήσει:

“ Πρόκειται να παίξει τον τελικό – φτάνοντας στον τελικό δείχνει ότι υπάρχει μια εσωτερική διαδρομή για όλους τους νεαρούς τερματοφύλακες μέσα στην ομάδα μας. Αυτό μου αρέσει – είναι πιθανό ένας νεαρός τερματοφύλακας να φτάσει στον τελικό. Είναι ωραίο να το βλέπεις. ”

“ Ήρθε στην ομάδα μου [της U16] όταν τον αποκτήσαμε. Πρόκειται για μια υγιή πορεία προς την πρώτη ομάδα και έχει να κάνει με την πίστη και την υπομονή. ”

“ Ο Caoimh έχει κερδίσει το δικαίωμα να παίξει αυτόν τον τελικό. Δεν μας απογοήτευσε ποτέ. Έχουμε αυτόν, τον Ali και τον Adrian. Έχουμε χρησιμοποιήσει και τους τρεις τερματοφύλακες σε αυτήν τη διοργάνωση. Γι’ αυτό είμαστε στον τελικό. ”

“ Αν μιλάω για τον Caoimh, πρέπει να μιλήσω και για τον Adrian. Μας έσωσε δύο φορές στο 0-0 κόντρα στην Preston! ”

Για τη συνεργασία με τον Klopp:

“ Ο Jurgen είναι κάτι πολύ περισσότερο από συνάδελφος για μένα. Είμαι πραγματικά ευγνώμων και χαρούμενος για τον τρόπο που συνεργαζόμαστε. Η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός, η ελευθερία και η γνώμη έρχονται με αυτό. ”

“ Νομίζω ότι δεν είμαστε μόνο εμείς, αλλά και όλο το προσωπικό που είναι πάντα στα αυτιά μας και μας βάζει στον σωστό δρόμο. Όλο το προσωπικό μας είναι τόσο κοντά και ο προπονητής είναι τόσο καλός, όσο και η ομάδα πίσω από την ομάδα. ” Είπε ο Lijnders.

Για την Chelsea:

“ Αγωνιζόμαστε με τους κατόχους του Champions League και τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές. Η Chelsea είναι μια κορυφαία ομάδα με τεχνική και εμπειρία. Μια ομάδα που βρίσκει χώρους. Ανυπομονούμε. ”

“ Όπως έχει πει ο προπονητής στο παρελθόν, δεν θέλουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Θέλουμε να είμαστε η ομάδα που μπορεί να νικήσει τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. ”

Για τις επιτυχίες που στοχεύει η ομάδα:

“ Πρόκειται μόνο για το επόμενο παιχνίδι – είναι πάντα για το επόμενο παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι είναι ο επόμενος τελικός. Το βλέπουμε κυριολεκτικά ως τελικό. Τίποτα δεν αλλάζει. Πάντα προετοιμαζόμαστε καλά και μετά επιλέγουμε την καλύτερη ενδεκάδα για να παίξουμε ποδόσφαιρο. ”

“ Βλέπουμε κυριολεκτικά κάθε παιχνίδι ως τελικό. Αυτό δεν αλλάζει. Όλα έχουν να κάνουν με το επόμενο παιχνίδι. ”

Για τον Joel Matip:

“ Πάντα ψάχνουμε για νέα όπλα. Η ομάδα αναγνωρίζει νέες ευκαιρίες για να βγάλει την μπάλα από την άμυνα. Αυτό το λέμε κλασική ντρίμπλα του Joel! Το κάνει πολύ στην προπόνηση! Είναι πάντα 1 εναντίον 1 με τον τερματοφύλακα! ”

“ Θέλουμε οι παίκτες να μπορούν να κάνουν την τελευταία πάσα από παντού, είτε είναι ο Joel είτε ο Alisson. Τότε ξέρετε ότι η ομάδα είναι συνδεδεμένη. ”

Για τους νεαρούς παίκτες:

“ Μιλάμε πολύ μαζί τους – ξέρουν και αισθάνονται ότι είναι τα ταλέντα μας και ότι είναι μέρος της ομάδας μας. Θα ταξιδέψουν μαζί μας, ακόμα κι αν δεν είναι μέλος της αποστολής. Πιστεύουμε σε αυτό το μονοπάτι. ”

“ Αυτή η διοργάνωση είχε να κάνει με το ταξίδι και φτάσαμε στον τελικό. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό. ”

Ο Kelleher θα υπερασπιστεί την Κόκκινη εστία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com