Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά την πρόκριση επί της Shrewsbury

Οι δηλώσεις του Klopp μετά την πρόκριση επί της Shrewsbury

Δηλώσεις στα media έκανε ο Jürgen Klopp μετά την επικράτηση της ομάδας του με 4-1 επί της Shrewsbury για το FA Cup, μιλώντας τόσο για την εμφάνιση της ομάδας του, όσο και για τις απουσίες και τους τραυματισμούς.

Ο τεχνικός της ομάδας δήλωσε για την επιλογή της ενδεκάδας:

“ Αυτή ήταν η ομάδα που μπορούσε να παραταχθεί σήμερα και τα παιδιά τα πήγαν καλά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που έγινε πιο δύσκολο όταν δεχθήκαμε το γκολ, αλλά τα παιδιά έβγαλαν μια σωστή αντίδραση. ”

“ Ήταν δύσκολη η επιλογή της ενδεκάδας, καθώς και η προπόνηση της Παρασκευής. Ήταν επίσης δύσκολο να διασπάσουμε ένα βαθύ μπλοκ άμυνας. Είμαι απλά χαρούμενος. ”

“ Ο Taki προπονήθηκε μόνο δύο φορές αφού επέστρεψε από τον τραυματισμό του – ο αγώνας ήταν μέρος της αποκατάστασής του. Ο Bobby επέστρεψε χθες στην προπόνηση – τόσα πολλά πράγματα θα μπορούσαν να έχουν πάει στραβά σήμερα. ”

Για τα κρούσματα που είχε η ομάδα:

“ Έχουμε μόνο ένα έξτρα κρούσμα στην ομάδα και είναι εκείνο του Trent Alexander-Arnold. ”

“ Πιστεύαμε ότι είχαμε ένα κανονικό ξέσπασμα την περασμένη εβδομάδα και τελικά φάνηκε ότι είχαμε πολλά ψευδώς θετικά τεστ στην πραγματικότητα, αλλά οι κανόνες είναι όπως είναι. Τα ψευδώς θετικά κρούσματα δεν μπορούσαν να παίξουν σήμερα. ”

“ Έπρεπε να πάρουμε αυτή την απόφαση. Το μόνο θετικό τεστ ήταν εκείνο του Trent. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. ”

Για την εμφάνιση του Kaide Gordon:

“ Είμαι ευχαριστημένος [με τον Gordon και τον Bradley], αλλά μπορούν να τα πάνε πολύ καλύτερα. Ο Conor μπορεί να είναι το μέλλον και ο Kaide είναι προφανώς ενήλικας ως προς τα τελειώματα του, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα είναι παιδί. Υπάρχουν πολλά να βελτιωθούν, αλλά Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον, και ο Elijah πρέπει να είναι χαρούμενος. ”

“ Ο Kaide είναι πραγματικά ήρεμος σε αυτές τις καταστάσεις. Είναι καλός και μυρίζεται το γκολ. Αυτό βοηθά. Ξέρω ότι είναι ο 2ος νεότερος σκόρερ για τη Liverpool. Ο Kaide έχει χρόνο. Επέστρεψε από τον COVID και μόνο είχε 2/3 σωστές προπονήσεις. ” Είπε ο Klopp.

“ Είναι ένα πραγματικό ταλέντο και το δυνατό του σημείο, είναι τα τελειώματα του. ”

Για τον τραυματισμό του Thiago:

“ Ο Thiago δεν έχει τεθεί εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν. ”

“ Ούτε ως τον Μάρτιο, ούτε το τέλος της σεζόν. Είναι ένα πρόβλημα γύρω από το ισχίο. Αυτή είναι η κατάσταση. Χρειάζεται χρόνο. Περιμένουμε να επιστρέψει για να κάνει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του από αύριο. ”

Για την απόδοση των παικτών:

“ Τα αγόρια πάλεψαν πραγματικά σκληρά. Όταν το πρώτο γκολ είναι εναντίον σου μπορεί να συμβούν τόσα πολλά πράγματα, αλλά μου άρεσε ο τρόπος που ανταποκριθήκαμε. ”

“ Ξεκινήσαμε με πέντε πολύ νεαρά παιδιά. Είναι πολύ καλοί παίκτες. Δώσαμε τόσες πολλές πάσες ασφαλείας στο πρώτο ημίχρονο. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο. ”

Ο Kaide Gordon εντυπωσίασε τον Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com