Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έκανε το καθήκον της με ανατροπή

Έκανε το καθήκον της με ανατροπή

Το καθήκον της έκανε η Liverpool, καθώς επικράτησε 4-1 με ανατροπή της Shrewsbury στο Anfield και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του FA Cup.

Δίχτυα για τους Reds βρήκαν οι Gordon, Fabinho και Firmino.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Jürgen Klopp να επιστρέφει στον πάγκο και τον Max Woltman στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησαν εναντίον της Shrewsbury οι Reds.

Όπως ήταν λογικό, οι Reds είχαν την υπεροχή και την κατοχή από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά δεν απείλησαν μέχρι το 23’, όταν η κεφαλιά του van Dijk έφυγε άουτ.

Η φιλοξενούμενη όμως Shrewsbury κατάφερε να αιφνιδιάσει τους Reds και να προηγηθεί στο σκορ με την πρώτη της κιόλας φάση στο ματς στο 28’. Σκόρερ ήταν ο Udoh, ο οποίος βρέθηκε αμαρκάριστος στην καρδιά της Κόκκινης άμυνας και μετέτρεψε σε γκολ την εξαιρετική σέντρα του Ogbeta.

Το 0-1 δεν έμεινε όμως για αρκετή ώρα, αφού η Liverpool χρειάστηκε μόλις 6 λεπτά για να φέρει το ματς ξανά στην ισοπαλία. Ο Bradley έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, για να τροφοδοτήσει τον Gordon, ο οποίος έκανε μια ωραία κίνηση και πλάσαρε για το 1-1.

Ούτε το 1-1 παρέμεινε για πολύ ώρα, καθώς οι Reds πήρε κεφάλι στο σκορ ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Το σύνολο του Klopp κέρδισε πέναλτι για χέρι του Ebanks, με τον Fabinho να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 στο 44’.

Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν με μια μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, καθώς πλησίασαν στο γκολ με κεφαλιά, όμως ο Kelleher λειτούργησε γρήγορα και μπλόκαρε.

Β’ Ημίχρονο: Ο Minamino πέρασε αντί του Woltman με την έναρξη της επανάληψης.

Μια ανάσα από το τρίτο γκολ έφτασαν οι Reds στο 48’, όταν ο Dixon-Bonner πλάσαρε μετά το γύρισμα του Robertson, αλλά τον σταμάτησε ο Marosi με μια μεγάλη επέμβαση. 

Ο αγώνας κύλησε με την Liverpool να κυκλοφορεί την μπάλα, χωρίς όμως την απαραίτητη σιγουριά, γεγονός που έφερε μια δυσαρέσκεια στην εξέδρα. Στο 64’ αντικαταστάθηκε ο Dixon-Bonner από τον Firmino, με τον Βραζιλιάνο να γίνεται ο σκόρερ του τρίτου γκολ. 

Στο 79ο λεπτό ο Bradley πρόλαβε να γυρίσει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, ο Konate πλάσαρε και στη συνέχεια ο Firmino έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ένα υπέροχο τακουνάκι για το 3-1.

Το παιχνίδι έκλεισε ιδανικά για την Liverpool, με την ομάδα να σκοράρει το τέταρτο γκολ της στις καθυστερήσεις. Ο Τσιμίκας που είχε περάσει ως αλλαγή εκτέλεση το φάουλ και βρήκε τον Fabinho, ο οποίος με δεύτερη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-1.

Οι συνθέσεις:

Liverpool: Kelleher, Bradley (Norris 90+2′), Konate, Van Dijk, Robertson (Τσιμίκας 90+2′) Fabinho, Morton, Dixon-Bonner (Firmino 64′), Gordon (Frauendorf 80′), Jones, Woltman (Minamino 46′)

Subs not used: Adrian, Matip, Mabaya, Balagizi

Shrewsbury: Marosi, Pennington, Ebanks-Landell, Nurse, Bennett, Leahy, Davis, Vela, Ogbeta, Udoh, Bowman

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Πέμπτης εναντίον της Arsenal.

Σκόραρε από την άσπρη βούλα ο Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com