Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Στη λίστα της Liverpool ο Tchouameni»

«Στη λίστα της Liverpool ο Tchouameni»

Το όνομα του Aurelien Tchouameni επανέφερε για τα μεταγραφικά της Liverpool ο έγκριτος ρεπόρτερ της The Athletic, David Ornstein.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται ο διεθνής Γάλλος ως πιθανός μεταγραφικός στόχος της Liverpool, καθώς κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και πριν από μερικούς μήνες από Γαλλικά όμως μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τον Ornstein, ο μέσος της AS Monaco είναι ένας πιθανός στόχος για τους Reds ενόψει καλοκαιριού, με την ομάδα να έχει ως στόχο να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή, μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Από το ρόστερ αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος ο James Milner, ενώ η θέση των Alex Oxlade-Chamberlain και Naby Keita μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται, ειδικότερα αν δεν μπορέσουν να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στο υπόλοιπο της σεζόν.

Για τον 21χρονο άσο δεν ενδιαφέρεται μόνο η Liverpool, αλλά και η Manchester United, με το πιθανότερο σενάριο να είναι η αποχώρηση του από το Πριγκιπάτο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Tchouameni διανύει την δεύτερη σεζόν του στη Monaco, έχοντας καταφέρει καθιερωθεί στο αρχικό της σχήμα.

Η απόκτηση ενός κεντρικού μέσου φαίνεται πως θα είναι προτεραιότητα για τους Reds, όπως πρόσθεσε και ο Ornstein, ο οποίος πέρυσι είχε αποκαλύψει την μεταγραφή του Ibrahima Konate.

Η ενδιαφέρουσα περίπτωση του Tchouameni.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com