Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Peter Krawietz θα μιλήσει στη συνέντευξη τύπου ενόψει Shrewsbury

Ο Peter Krawietz θα μιλήσει στη συνέντευξη τύπου ενόψει Shrewsbury

Κανονικά αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο Κυριακάτικος αγώνας του FA Cup ανάμεσα σε Liverpool και Shrewsbury, όπως σας ενημερώσαμε από χθες, παρά τα πολλά κρούσματα COVID-19 που έχουν εντοπιστεί στους Reds τις τελευταίες ημέρες.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, η συνέντευξη τύπου της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί κανονικά το μεσημέρι του Σαββάτου στις 15:00 ώρα Ελλάδος και σε αυτή θα μιλήσει ο Peter Krawietz.

Ο 50χρονος είναι αρνητικός στον ιό και δεν αποκλείεται να καθίσει εκείνος στον πάγκο της ομάδας το απόγευμα της Κυριακής, αν ο Jürgen Klopp δεν μπορέσει να το κάνει.

Ο Klopp βρέθηκε θετικός στον ιό την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, έχοντας ήπια συμπτώματα και το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στον πάγκο των Reds την επόμενη Πέμπτη για τον ημιτελικό του Carabao Cup με την Arsenal.

Όπως όλα δείχνουν η αναμέτρηση του τρίτου γύρου του FA Cup θα διεξαχθεί κανονικά, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο με ποιους παίκτες θα αγωνιστεί η Liverpool.

Οι Virgil van Dijk, Fabinho και Curtis Jones θα είναι διαθέσιμοι, αφού πέρασαν τον ιό πριν από τρεις εβδομάδες, ενώ οι Alisson, Joel Matip και Bobby Firmino βρέθηκαν θετικοί πριν από περίπου μια εβδομάδα.

Οι Reds δεν έχουν ανακοινώσει ποιοι παίκτες βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19 και θα γνωρίζουμε περισσότερα επί του θέματος στην αυριανή συνέντευξη τύπου του Krawietz.

Με Peter Krawietz εναντίον της Shrewsbury.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com