Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago: «Είναι ξεχωριστό να σκοράρεις στο Anfield»

Thiago: «Είναι ξεχωριστό να σκοράρεις στο Anfield»

Δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο Anfield βρήκε ο Thiago Alcantara, ο οποίος πέτυχε το 3-0 στην χθεσινή νίκη των Reds επί της Southampton, σημειώνοντας το πρώτο του φετινό τέρμα στην Premier League.

Ο Ισπανός για το γκολ του δήλωσε:

“ Είναι ξεχωριστό να σκοράρεις σε αυτό το γήπεδο, αλλά είμαι ακόμα πιο ευχαριστημένος με τη νίκη. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο. ”

“ Απλώς πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό το παιχνίδι και να μείνεις διψασμένος σε όλο το παιχνίδι. Προετοιμάζαμε το παιχνίδι για να αγωνιστούμε κόντρα σε 4-4-2 ή 4-4-1-1, αλλά στο τέλος το άλλαξαν. ”

“ Αλλά νομίζω ότι έχουμε μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο για να αναλύσουμε στη στιγμή πώς παίζουν οι αντίπαλοι και απλώς να εφαρμόσουμε το παιχνίδι μας εκεί. ”

Αν πιστεύει πως το γκολ είναι δικό του και όχι αυτογκόλ:

“ Έτσι νομίζω. Δεν ξέρω τι είπε ο διαιτητής, αλλά εγώ το ένιωσα ως δικό μου. ”

“ Το θέμα είναι απλώς να βοηθάς την ομάδα – για εμάς είναι σημαντικό να κερδίζουμε. Αν μπορώ να μας βοηθήσω να κερδίσουμε, σκοράροντας ακόμα καλύτερα! ” Ανέφερε ο Thiago.

Για το Merseyside Derby της Τετάρτης:

“ Είναι ένα Derby, είναι πάντα ξεχωριστό. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι είναι άλλο ένα παιχνίδι της Premier League που πρέπει να τα δώσουμε όλα. Είναι η νοοτροπία μας. Δεν έχει σημασία, αν είναι ντέρμπι για τον κόσμο. ”

“ Είναι η στιγμή της σεζόν που περιμέναμε, να παίζουμε κάθε τρεις μέρες, να έχουμε λιγότερες προπονήσεις σίγουρα. Αλλά θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν έχει σημασία αν είναι σε μία, δύο, τρεις μέρες, απλά θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. ”

Ξανά γκολ από τον Thiago.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com