Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Arsenal, τραυματίες και Gerrard

Ο Klopp για Arsenal, τραυματίες και Gerrard

Ο Jürgen Klopp μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την Arsenal και αναφέρθηκε στους Gunners, στους τραυματισμούς, στον Neco Williams και στην διακοπή των εθνικών ομάδων.

Ο Γερμανός για τους τραυματισμούς είπε:

“ Οι Hendo και Robbo δεν έχουν προπονηθεί ακόμα με την ομάδα. Είναι όμως κοντά στο να το κάνουν. Θα είναι μια απόφαση που θα πάρουμε αργά (πριν την έναρξη του αγώνα). ”

“ Ο Sadio είναι καλά. Ο Fabinho επέστρεψε αργά και έκανε μια αποθεραπεία. Ελπίζω να μπορέσει να προπονηθεί σήμερα, αυτό είναι το πλάνο. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο. ”

Για τον αγώνα με την Arsenal:

“ Είναι λίγο νωρίς να μιλήσουμε για μια κούρσα τίτλου, αλλά όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να παραμείνουμε γύρω από την κορυφή του πρωταθλήματος. Δεν είχαμε αρκετά καλά αποτελέσματα τις τελευταίες εβδομάδες. Χάσαμε στη West Ham, αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε και να παλέψουμε. ”

“ Είμαστε στο Anfield και πρέπει να το δείξουμε και να κάνουμε γνωστό ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά εδώ. Έχει περάσει καιρός, οπότε ανυπομονώ να παίξω ξανά στο Anfield. Έχουμε τρία εντός έδρας παιχνίδια στη σειρά. ”

Για την διακοπή των εθνικών ομάδων:

“ Μισώ τις διακοπές και δεν μας βοήθησε με τους τραυματισμούς. Η διακοπή δεν ήταν χρήσιμη, θα ήθελα πολύ να παίξω την εβδομάδα μετά τη West Ham. ”

“ Οι προπονητές έχουν τους δικούς τους στόχους και πολύ συχνά πιστεύουν ότι πρέπει να κάνουν σωματική δουλειά με τους παίκτες. Η διακοπή δεν ήταν χρήσιμη. ”

Για την Arsenal:

“ Δεν υπήρχε περίπτωση να μείνουν εκεί που ήταν στην αρχή της σεζόν. Είναι καλοί. Έχουν κερδίσει πολλά παιχνίδια και με εκπλήσσει που είναι πραγματικά καλοί, αλλά κανείς δεν ξεχνά ότι είμαστε επίσης καλοί. ”

“ Χάσαμε το τελευταίο μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό τελείωσε τώρα. Έχουν περάσει δύο εβδομάδες. ”

Για το συμβόλαιο του στη Liverpool:

“ Είμαστε στη μέση της σεζόν. Κανείς άλλος προπονητής δεν απαντά τόσο συχνά σε αυτή την ερώτηση για 2 ή 3 ή 4 χρόνια μακριά. Δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι αυτό. Τελειώνει όταν τελειώσει, αλλά απέχει πολύ από το να τελειώσει. οπότε ας επικεντρωθούμε σε αυτό. ”

“ Δόξα τω Θεώ, δεν χρειάζεται να σκεφτώ το μέλλον μου. ”

Για τον Gerrard που ανέλαβε την Aston Villa: 

“ Νομίζω ότι ο Stevie είπε κάποια ωραία πράγματα, έξυπνα πράγματα στη συνέντευξη Τύπου του – φρόντισε να αφορούσε τη Villa και τον Gerrard. ”

“ Έστειλα στον Steven ένα μήνυμα αφότου υπέγραψε το συμβόλαιο στην Άστον Βίλα, αλλά αυτά τα μηνύματα είναι ιδιωτικά. Ανυπομονώ να τον δω και είμαι χαρούμενος για αυτόν, αλλά είμαι εντάξει αν αυτή η συνομιλία παραμείνει ιδιωτική. ”

Για τα προβλήματα της ομάδας στη μεσαία γραμμή:

“ Θα ήθελα να παίζω με τους ίδιους τρεις συνέχεια; Όχι, έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια, αλλά θα ήταν ωραίο να είχαμε περισσότερες επιλογές και περισσότερες ημέρες προπόνησης μαζί για να δούμε τι λειτουργεί καλά. Αλλά δεν το έχουμε αυτό. Εμείς πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. ”

“ Πέρυσι είχαμε μια περίεργη κατάσταση με τα στόπερ και φαίνεται ότι αυτή είναι η κατάσταση τώρα για τη μεσαία γραμμή. Πρέπει να βρούμε μια λύση για την Arsenal και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. ”

“ Πιο κοντά στην επιστροφή τους, είναι οι Naby και Millie. Ο Curtis είναι βδομάδα με τη βδομάδα μέχρι να πάρει το πράσινο φως. Ο Harvey τα πάει καλά, αλλά υπάρχει ακόμα λίγος χρόνος από τώρα μέχρι να ξεκινήσει ξανά προπονήσεις. ”

“ Ο Joe και ο Bobby τα πάνε επίσης καλά,  χρειάζονται όμως χρόνο. ”

Για τον Neco Williams:

“ Έχουμε πραγματικά έλλειψη παικτών – το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι ποιος θα μπορούσε να πάει δανεικός! Είναι λογικό ο Neco να παλεύει. ”

“ Πρέπει να φροντίσεις να τακτοποιήσεις τα προβλήματά σου εκεί που είσαι γιατί αν δεν το κάνεις, τα κουβαλάς μαζί σου στον επόμενο σύλλογο. Έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, αλλά ο Neco αναπτύσσεται και βελτιώνεται. ”

Προσπαθεί να προλάβει τον αγώνα ο Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com