Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα τρόπαια»

Alisson: «Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα τρόπαια»

Η κατάκτηση και των τεσσάρων τροπαίων είναι ο φετινός στόχος της Liverpool, όπως δήλωσε ο Alisson Becker στο επίσημο περιοδικό της ομάδας.

Οι Reds έχουν ήδη προκριθεί στην φάση των «16» του Uefa Champions League και βρίσκονται στα προημιτελικά του Carabao Cup, όμως απέχουν πλέον τέσσερις βαθμούς από την πρώτη θέση της Premier League.

Ο Βραζιλιάνος keeper μίλησε για την επιστροφή του κόσμου στο Anfield: 

“ Είναι απίστευτο. Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δεν είναι ποδόσφαιρο. Η αίσθηση που έχεις να έχεις τους οπαδούς σου μαζί σου στο γήπεδο είναι φανταστική, να τους έχουμε στο πλευρό μας. ”

“ Μπορούν να είναι ένας επιπλέον παίκτης στο γήπεδο για εμάς και επίσης μας βοηθούν με τον τρόπο που παίζουμε, ωθώντας μας προς τα εμπρός και δίνοντας μας αυτή την επιπλέον ενέργεια στο παιχνίδι όταν χρειάζεται. Είμαι πολύ χαρούμενος που τους έχουμε πίσω. ”

Για τους φετινούς στόχους της ομάδας:

“ Θέλουμε να κερδίζουμε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες παίζουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε το Champions League, την Premier League, το FA Cup, το Carabao Cup – όλα τα τουρνουά στα οποία μπορούμε να παίξουμε. ” Τόνισε ο Alisson.

“ Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος για όλους σε μια ομάδα σαν εμάς. Αλλά πρέπει να το παίρνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας για να δίνουμε το 100%, αυτό πρέπει να κάνουμε. ”

Νέα τρόπαια θέλει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com