Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Atletico, Salah και Firmino

Ο Klopp για Atletico, Salah και Firmino

Ο Jürgen Klopp στη σημερινή συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την Atletico Madrid αναφέρθηκε στους Rojiblancos, στον Mo Salah και στον Bobby Firmino.

Ο Γερμανός για τον Mo Salah είχε να πει:

“ Δεν έχω ιδέα πώς κερδίζεις την Χρυσή Μπάλα – αν πρόκειται για παρουσία στον τελικό του Champions League και το να σκοράρεις γκολ, τότε μπορεί να είναι δύσκολο. Αλλά αν πρόκειται για επιδόσεις ανά τα χρόνια, τότε το έχει. ”

“ Εσωτερικά (στην ομάδα) έπαιρνε πάντα την αναγνώριση. Εξωτερικά Δεν ξέρω. Παίζει για χρόνια σε υψηλό επίπεδο για εμάς. ”

“ Μπορείτε να γράψετε οτιδήποτε θετικό θέλετε για τον Mo, όμως τώρα ας επικεντρωθούμε στην Atletico. ”

Για τον αυριανό αγώνα:

“ Αν κερδίσεις και τα δύο παιχνίδια με την Αλέτικο είναι πιθανό να καταφέρεις να προκριθείς. Χάσαμε και τα δύο παιχνίδια την προηγούμενη φορά, οπότε ας δούμε (τι θα κάνουμε τώρα). Δεν είμαι τόσο θετικός που πιστεύω ότι το έχουμε στην τσέπη. ”

“ Είναι μια δύσκολη έδρα . Μάθαμε όμως πολλά από την τελευταία φορά. Το δεύτερο παιχνίδι του 2020 ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι με τις  πιο δύσκολες συνθήκες. ”

“ Τώρα ο κόσμος είναι σε καλύτερη φάση, οπότε ελπίζουμε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό που μάθαμε από αυτά τα παιχνίδια. Έχουν αλλάξει από τότε, οπότε αντιμετωπίζουμε μια διαφορετική αλλά όχι πιο αδύναμη Atletico. Είναι οι πρωταθλητές Ισπανίας, κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο να κάνεις (να κερδίσεις το πρωτάθλημα). Ξέρουν πώς να κερδίζουν παιχνίδια. ”

“ Δεν κάνουμε ποτέ διακρίσεις μεταξύ των εντός και των εκτός έδρας παιχνιδιών. Απολαμβάνουμε περισσότερο τα εντός έδρας παιχνίδια, φυσικά. ”

“ Στην προκειμένη όμως περίπτωση, δεν φαίνεται πολύ πιθανό για την Atletico να σκοράρει τρία γκολ ξανά. ”

Για την κριτική που άσκησε το 2020 στην Atletico:

“ Νομίζω ότι το είπα αυτό μετά το δεύτερο παιχνίδι, ήμουν θυμωμένος, απογοητευμένος για πολλά πράγματα που συνέβαιναν και έπρεπε να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο σε περίεργες συνθήκες. Έκαναν μια εμφάνιση παγκόσμιας κλάσης και αμύνονταν με όλα όσα είχαν. Γι ‘αυτό το είπα. ” Ξεκαθάρισε ο Klopp.

“ Ο Simeone κάνει τα πάντα σωστά, είναι πρωταθλητής Ισπανίας. Κρατάει τους παίκτες του σε εγρήγορση, οπότε δεν θα μπορούσα να τον σέβομαι περισσότερο. ”

“ Αν μου αρέσει; Όχι πραγματικά, αλλά μόνο σε εμένα. Απλά πρέπει να είναι επιτυχημένος και αυτό είναι που κάνει είναι. ”

“ Η Atletico μοιάζει ξανά με την πιθανή πρωταθλήτρια της La Liga. Αυτό που είπα ήταν σίγουρα επηρεασμένο από τη συγκεκριμένη ημέρα, από την οποία έχουν περάσει πάνω από 18 μήνες. ”

Για τον Bobby Firmino:

“ Είναι παίκτης τεράστιας σημασίας για την ανάπτυξή μας. Είναι ένας παίκτης-κλειδί. Συνδέει τα κομμάτια στην ομάδα.  ”

“ Τραυματίστηκε τον Αύγουστο, κάτι που δεν μας βοήθησε, αλλά τα 3 γκολ του το Σαββατοκύριακο ήταν υπέροχα. Δεν είμαι ποτέ ντροπαλός να τον επαινέσω. Αν το ξεχάσατε, γυρίστε στις δηλώσεις μου και ακούστε ξανά. Λέω ωραία πράγματα για τον Bobby. ”

Για τον van Dijk:

“ Είναι ο καλύτερος στόπερ στον κόσμο, σίγουρα – και δόξα τω Θεώ που είναι μαζί μας. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες μας να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίξουμε. Πάντα υπήρχαν βασικές ιδέες, αλλά όσο καλύτερους παίκτες έχουμε τόσο καλύτερο ποδόσφαιρο μπορείς να παίξουμε. ”

Αν θα είναι διαθέσιμος ο Curtis Jones:

“ Ο Curtis θα παραμείνει στο Liverpool (ώστε να προετοιμαστεί ενόψει Manchester United). ”

Για τις αλλαγές στην Atletico:

“ Ναι, η Atletico είναι διαφορετική με νέο σύστημα και νέους παίκτες. Αυτή είναι μια πολύ ιδιαίτερη ομάδα, παραμένει όμως μια μηχανή αποτελεσμάτων. Απίστευτο το πώς ο Diego τους κρατάει προσγειωμένους, οπότε δεν υπάρχει καμία κριτική από μένα. ”

“ Το μόνο πρόβλημα με την Ατλέτικο είναι ότι είναι οι καλύτεροι στις μονομαχίες. Θα είναι ένας σωστός, σωστός αγώνας. Μπορούν να το συνδυάσουν με ποιότητα και επιθυμία. ”

“ Αν αυτό είναι στυλ που θέλω; Όχι, δεν θα μπορούσα να το ζητήσω, αλλά εμείς είμαστε διαφορετικοί και αυτό είναι εντάξει. Δεν το κρίνω. Το αντιμετωπίζω. ”

“ Είμαι σίγουρος ότι η Atletico δεν ξέχασε πόσο καλά ήμασταν στην έδρα μασ. Πρέπει να είμαστε απίστευτα γενναίοι, γιατί αν δεν είμαστε, θα μας φάνε. Αυτό είναι λοιπόν που πρέπει να αποφύγουμε. ”

“ Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. ”

Για την ποιότητα των Salah και van Dijk:

“ Μπορώ να μιλάω όλη την ώρα για τον Mo καο τον Virgil, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι οι μεμονωμένοι παίκτες. Αν παίζαμε όλη την περσινή σεζόν με τον Gomez και τον Matip, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα για εμάς, σας το υπόσχομαι. Είναι επίσης παίκτες κορυφαίας κατηγορίας. Πέρσι μας πονούσε να βλέπουμε τον Virgil σε πατερίτσες αλλά ήταν κι εκείνοι (Joel και Joe) στην ίδια κατάσταση. ”

Αν οι εμφανίσεις του Salah κάνουν πιο εύκολο το θέμα της ανανέωσης:

“ Πφφ, δεν ξέρω, θα δούμε. ”

Ο Mo Salah σκοράρει στο Vicarage Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com