Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι RB Salzburg και RB Leipzig θέλουν και τον Bobby Clark

Οι RB Salzburg και RB Leipzig θέλουν και τον Bobby Clark

Ένας αριθμός νέων παικτών των Κόκκινων έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων ενόψει της σαιζόν 24/25 και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο ταλαντούχος Bobby Clark.

Δεν είναι οι μόνες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον μέσο των Κόκκινων, ο οποίος από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Clark εντυπωσίασε κατά τη διάρκεια της τελευταίας σαιζόν του Jurgen Klopp στον πάγκο της Liverpool παίζοντας πέντε φορές σε αγώνες της Premier League, ενώ έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του Carabao Cup, στον Τελικό του Wembley, εναντίον της Chelsea.

Είναι αρκετές και οι ομάδες της Championship που θα ήθελαν να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον Clark και ανάμεσα σε αυτές είναι και η Derby County που προσπάθησε να τον φέρει στο Pride Park τον περασμένο Ιανουάριο.

Η πρόταση της Derby County είχε συναντήσει τότε την άρνηση του τεχνικού επιτελείου των Κόκκινων, αφού ο Klopp ήθελε να κρατήσει τον νεαρό γύρω από την πρώτη ομάδα.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως ο Pep Lijnders -ο οποίος γνωρίζει τις δυνατότητες του Clark και ο οποίος είναι γιός του θρυλικού παίκτη της Newcastle Lee Clark, θέλει να χρησιμοποιήσει την σχέση του με τους Κόκκινους αλλά και την επίδραση του για να τον φέρει στην Αυστρία.

Η RB Leipzig δεν ενδιαφέρεται πάντως μόνο για τον Clark. Όπως αποκάλυψε ο Paul Joyce των The Times, οι Γερμανοί θέλουν να αγοράσουν και τον Tyler Morton όπως γράψαμε στο liverpool.gr χθες.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com