Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρον της RB Leipzig για τον Tyler Morton

Ενδιαφέρον της RB Leipzig για τον Tyler Morton

Τα βλέμματα διάφορων ευρωπαϊκών συλλόγων έχει συγκεντρώσει ο ταλαντούχος αμυντικός μέσος της Liverpool, Tyler Morton.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Paul Joyce, οι Γερμανοί είναι εντυπωσιασμένοι από την πορεία του δανεισμού του Morton στην Hull City και θα ήθελαν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους με μόνιμη μεταγραφή.

Η ποδοσφαιρική ναυαρχίδα του ομίλου της Red Bull δεν είναι η μοναδική που ενδιαφέρεται για τον – διεθνή με την Κ21 της Αγγλίας – χαφ των Reds, αφού σύλλογοι της Premier League, η Sevilla και η πρώην ομάδα του προπονητής της Liverpool Arne Slot, Feyenoord, έχουν εκφράσει την εκτίμησή τους για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο Morton έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά ποδοσφαιρικά βήματα τη σεζόν 2021/22 στη πρώτη ομάδα της Liverpool όπου άφησε άκρως θετικές εντυπώσεις και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στη Blackburn Rovers. Με την ομάδα του Lancashire έκανε μία μεστή σεζόν, παίζοντας αρκετά και ως τρίτος στόπερ, όμως ήταν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν και στην Hull City που βρήκε μία και καλή τα πατήματά του στη Championship. Η ομάδα του μπορεί να μην πήρε το εισιτήριο για τα play-offs, όμως η παρουσία του Morton άφησε άπαντες ικανοποιημένους.

Η αίσθηση είναι πως η Liverpool θα ήθελε έναν νέο δανεισμό σε ομάδα της Premier League, όμως όλα θα κριθούν από την άποψη του Slot για τον νεαρό χαφ και αν εν τέλει ο σύλλογος θα επιλέξει να κεφαλοποιήσει τις καλές εμφανίσεις του Morton.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com