Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χάνουν Atletico οι Mane και Τσιμίκας;

Χάνουν Atletico οι Mane και Τσιμίκας;

Δύο ακόμη απουσίες ενδέχεται να έχει η Liverpool στον αγώνα κόντρα στην Atletico Madrid για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League, καθώς εξαιρετικά αμφίβολη είναι οι συμμετοχή του Sadio Mane και του Κώστα Τσιμίκα.

Ο λόγος είναι ότι οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ενταχθεί στις εθνικές τους ομάδες και θα αγωνιστούν με αυτές σε χώρες που βρίσκονται στην κόκκινη λίστα της Αγγλίας, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να μπουν σε καραντίνα δέκα ημερών με την επιστροφή τους στο Νησί, παρότι είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Η Σενεγάλη του Sadio Mane αντιμετωπίζει την «κόκκινη» Ναμίμπια στο δεύτερο παιχνίδι της, ενώ αντίστοιχα η Εθνική Ελλάδος θα ταξιδέψει στη Γεωργία, η οποία επίσης βρίσκεται στην κόκκινη λίστα, λόγω της επιδημιολογικής της εικόνας.

Οι δύο άσοι, μαζί με τους Fabinho και Alisson, θα μπουν σε καραντίνα δέκα ημερών μόλις επιστρέψουν στην Αγγλία, έχοντας όμως το δικαίωμα εξόδου μια φορά την ημέρα από το ξενοδοχείο για να προπονηθούν ή να αγωνιστούν σε παιχνίδι.

Ο Mane και ο Τσιμίκας θα μπορέσουν να αγωνιστούν εναντίον της Watford στις 16 Οκτωβρίου, όμως θεωρείται σχεδόν απίθανο να τους επιτραπεί το ταξίδι στη Μαδρίτη για την αναμέτρηση του Wanda Metropolitano, όπως άλλωστε και οι δύο Βραζιλιάνοι διεθνείς.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια εξαίρεση από την Αγγλική Κυβέρνηση για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της Premier League, ώστε να μπορέσουν εκείνοι να αγωνιστούν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι τέσσερις Reds θα βρίσκονται σε καραντίνα τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Alisson: 16 έως 26 Οκτωβρίου

Fabinho: 16 έως 26 Οκτωβρίου

Τσιμίκας: 13 έως 23 Οκτωβρίου

Mane: 13 έως 23 Οκτωβρίου

Ο Sadio Mane στην αναμέτρηση του Dragao.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com