Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool και Freiburg οι μοναδικές αήττητες ομάδες

Liverpool και Freiburg οι μοναδικές αήττητες ομάδες

Αήττητη παραμένει η Liverpool μετά από επτά αγωνιστικές της Premier League, όντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ δεν έχει γνωρίσει κάποια ήττα ούτε στους αγώνες που έχει δώσει για το Uefa Champions League ή το Carabao Cup.

Η ομάδα του Jürgen Klopp απέχει μόλις έναν πόντο από την κορυφή της Premier League, ενώ κατέχει την πρώτη θέση στον όμιλο της στο Uefa Champions League με 6 βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές.

Οι Reds είναι μια από τις έξι ομάδες των πέντε κορυφαίων Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1) που δεν έχουν γνωρίσει ήττα στο εγχώριο πρωτάθλημα τους.

Οι άλλες πέντε ομάδες είναι οι Napoli, AC Milan και Inter Milan από την Serie A, Villarreal από την La Liga και Freiburg από την Bundesliga.

Οι πρώτες όμως τέσσερις έχουν ηττηθεί στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με την Freiburg να είναι η μοναδική που μαζί με την Liverpool παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις.

Η βασική διαφορά βέβαια που υπάρχει ανάμεσα στους Reds και στον Γερμανικό σύλλογο, είναι ότι εκείνος έχει δώσει δύο λιγότρτα παιχνίδια, ενώ μέχρι στιγμής για το DFB-Pokal έχει αντιμετωπίσει μόνο την Wurzburger Kickers, η οποία αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του Γερμανικού ποδοσφαίρου.

Η Freiburg πέρυσι τερμάτισε στην δέκατη θέση της Bundesliga και φέτος βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 15 πόντους, έναν λιγότερο από τους 16 της Bayern Munich.

Ο Sadio Mane κάνει το 1-0 κόντρα στην Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com