Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κάνει επαγγελματία τον 17χρονο Kaide Gordon η Liverpool

Κάνει επαγγελματία τον 17χρονο Kaide Gordon η Liverpool

Έτοιμη να συμφωνήσει για την υπογραφή νέου, επαγγελματικού συμβολαίου με τον νεαρό ακραίο μεσοεπιθετικό της, Kaide Gordon, είναι η Liverpool.

Ο ταλαντούχος αριστεροπόδαρος υπέγραψε πέρυσι το χειμώνα από την Derby County για 3.2 εκατομμύρια λίρες, έχοντας κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο στη Championship, και ενσωματώθηκε στην ομάδα U18 των Reds. Μέχρι το τέλος της χρονιάς είχε ήδη πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής στην U23, ενώ οι εξαιρετικές συμμετοχές στο δικό του ηλικιακό γκρουπ του ανάγκασαν τον Jurgen Klopp να τον πάρει μαζί του στη προετοιμασία.

Αφού κατάφερε να εντυπωσιάσει και εκεί, πήρε τα πρώτα του λεπτά με την πρώτη ομάδα της Liverpool το περασμένο μήνα, στη νίκη-πρόκριση επί της Norwich με 0-3 για το EFL Cup στο Carrow Road, ξεκινώντας ως βασικός και παίζοντας όλο το παιχνίδι έχοντας πάρα πολύ καλή παρουσία.

Το γεγονός ότι δεν είχε κλείσει καν τα 17 του χρόνια όταν έφτασε στο Kirkby δεν του επέτρεπε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Αυτό αναμένεται να συμβεί σύντομα, καθώς σήμερα (5/10) ο Gordon γιόρτασε τα 17α γενέθλιά του, κάτι που του δίνει το δικαίωμα να πράξει ότι δεν μπορούσε περίπου ένα χρόνο πριν. Αν και δεν υπάρχει ούτε συμφωνία, ούτε βιασύνη για το θέμα, οι ιθύνοντες του Anfield θεωρούν καθαρά διαδικαστικό το όλο θέμα και θεωρείται σίγουρο πως ο Kaide Gordon θα υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο συνεργασίας με ομάδα ως επαγγελματίας με την Liverpool.

 

Ο Kaide Gordon άφησε θετικές εντυπώσεις στα φιλικά και πήρε την ευκαιρία του απέναντι στη Norwich.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com