Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άρνηση της PL σε αίτημα της Liverpool για αλλαγή ώρας με Watford

Άρνηση της PL σε αίτημα της Liverpool για αλλαγή ώρας με Watford

Αρνητικά απάντησε η Premier League σε αίτημα που κατέθεσε η Liverpool για αλλαγή ώρας στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με την Watford, ώστε να αγωνιστούν οι Fabinho και Alisson Becker, οι οποίοι βρίσκονται στην προεπιλογή της εθνικής Βραζιλίας για τους αγώνες του Οκτωβρίου.

Ο αγώνας των Reds με τους Hornets έχει οριστεί για το Σάββατο 16 Οκτωβρίου με ώρα έναρξη τις 14:30 Ελλάδος και η Liverpool ζήτησε να αλλάξει ώρα και να πραγματοποιηθεί το βράδυ, για να προλάβουν οι δύο Βραζιλιάνοι να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Η Βραζιλία δίνει το τελευταίο της παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Ουρουγουάη τα ξημερώματα της Παρασκευής (03:30 ώρα Ελλάδος) και είναι σχεδόν βέβαιο πως οι δύο Κόκκινοι δεν θα καταφέρουν να ενισχύσουν το σύνολο του Jürgen Klopp στο Vicarage Road.

Αν η Premier League δεχόταν να αλλάξει ώρα στην αναμέτρηση, οι δύο άσοι των Reds θα μπορούσαν να προλάβουν να αγωνιστούν, αν η επιστροφή τους γινόταν με ιδιωτικό τζετ από το Manaus, όπως έχει συμβεί και κατά το παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως αρνητική στο ενδεχόμενο αλλαγής της ώρας της αναμέτρησης ήταν και η Watford, καθώς θεωρεί πως ήδη αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων θα έχουν ήδη προγραμματίσει το ταξίδι τους, αφού ο αγώνας έχει οριστεί από τον Αύγουστο για την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.

Την θέση του Alisson αναμένεται να πάρει ο Kelleher, ενώ ο Thiago θα μπορούσε να πάρει φανέλα βασικού και να αντικαταστήσει τον Fabinho, εφόσον επιστρέψει στη δράση.

Υπενθυμίζουμε πως ο Bobby Firmino δεν έχει κληθεί στην εθνική Βραζιλίας.

Πιθανότατα χωρίς τους Βραζιλιάνους στο Vicarage Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com