Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Η Αγγλική κυβέρνηση έλυσε το πρόβλημα δημιουργώντας ένα νέο πρόβλημα»

Alisson: «Η Αγγλική κυβέρνηση έλυσε το πρόβλημα δημιουργώντας ένα νέο πρόβλημα»

Δυσαρεστημένος με την λύση που βρήκε η Αγγλική κυβέρνηση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε κόκκινες χώρες, είναι ο τερματοφύλακας της Liverpool, Alisson Becker.

Όσοι διεθνείς ποδοσφαιριστές της Premier League είναι εμβολιασμένοι και αγωνιστούν σε «κόκκινη» χώρα με την εθνική τους ομάδα, θα μπουν σε καραντίνα 10 ημερών σε ξενοδοχείο με την επιστροφή τους στο Νησί, από το οποίο θα μπορούν όμως να βγαίνουν μια φορά την ημέρα για να προπονηθούν ή να παίξουν σε αγώνα.

Ο Alisson μίλησε για την κατάσταση στο ESPN Brazil:

“ Το πρόβλημα λύθηκε με τη δημιουργία ενός νέου προβλήματος για εμάς τους παίκτες. ”

“ Θα εκπροσωπήσουμε την εθνική μας ομάδα, που είναι υποχρέωση μας, είναι κάτι για το οποίο είμαστε περήφανοι. Είναι τιμή μας που φοράμε την φανέλα και εκπροσωπούμε την χώρα μας. ”

“ Θα πάμε και θα το κάνουμε που σημαίνει πως θα είμαστε μακριά από την οικογένεια μας και όταν γυρίσουμε θα πρέπει να μείνουμε ξανά μακριά τους για δέκα ημέρες. ”

“ Η κυβέρνηση ενθάρρυνε τους ποδοσφαιριστές να εμβολιαστούν και εμείς εμβολιαστήκαμε. Είμαστε πλήρως εμβολιασμένοι και όμως πρέπει να μπούμε σε καραντίνα όταν επιστρέψουμε. ” Σημείωσε ο Alisson.

“ Δεν θέλουμε να είμαστε προνομιούχοι. Θέλουμε απλώς οι αποφάσεις που παίρνονται να ανταποκρίνονται στις υπάρχουσες συνθήκες. ”

“ Καταλαβαίνουμε την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο, είναι μια δύσκολη κατάσταση, όμως και οι αποφάσεις που παίρνονται δεν βγάζουν νόημα. ”

Ο Alisson δεν θα είναι διαθέσιμος στο Vicarage Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com