Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Επειδή παίζαμε στο Anfield δεν αποβλήθηκε ο Milner»

Guardiola: «Επειδή παίζαμε στο Anfield δεν αποβλήθηκε ο Milner»

O Pep Guardiola στο Anfield.

Διαιτητικά παράπονα είχε ο προπονητής της Manchester City, Pep Guardiola καθώς δήλωσε πως θα έπρεπε να είχε αποβληθεί ο James Milner στην χθεσινή ισοπαλία της ομάδας του με την Liverpool στο Anfield.

Ο προπονητής των Cityzens αναφέρθηκε στην αναμέτρηση:

“ Τι παιχνίδι, αυτός είναι ο λόγος που τα τελευταία χρόνια η Liverpool και η City ήταν εκεί. Περάσαμε μια απίστευτη εβδομάδα κόντρα σε κορυφαίες ομάδες, παίξαμε απίστευτα καλά και το Anfield είναι πάντα το Anfield. Αυτός είναι ο λόγος που η Premier League είναι η καλύτερη. ”

Για την κόκκινη που θεωρεί πως θα έπρεπε να αντικρίσει ο James Milner:

“ Ήταν κίτρινη κάρτα. Ήταν μια ξεκάθαρη κίτρινη κάρτα. ” Είπε ο Guardiola στο Sky Sports.

“ Αυτά όμως γίνονται στο Anfield και στο Old Trafford. Αν ήταν όμως παίκτης της City θα είχε σίγουρα αποβληθεί. Αυτό είναι τόσο ξεκάθαρο, ήταν μια δεύτερη κίτρινη κάρτα. ”

Για την Liverpool:

“ Για μένα, η Liverpool είναι μία από τις τρεις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, έχει τον Mane, τον Salah και τον Jota, τον Firmino που μπαίνει αλλαγή και τον van Dijk στην άμυνα. ”

Για τα δύο διαφορετικά ημίχρονα: 

“ Τις τελευταίες φορές που έχουμε έρθει εδώ, έχουμε παίξει σε καλό επίπεδο. ”

«Όταν παίζεις όπως παίξαμε το πρώτο ημίχρονο, ειδικά μεταξύ του 15ου και του 45ου λεπτού, σε αυτό το γήπεδο είναι κάτι πολύ καλό, έτσι δημιουργήσαμε ευκαιρίες. ”

«Δεν σκοράραμε γιατί δεν είμαστε καλοί στα τελειώματα. Δεν είχαμε χίλια εκατομμύρια ευκαιρίες αλλά είχαμε πολύ περισσότερες από εκείνους, όμως δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. ”

“ Φαντάζομαι πως ο Jürgen θα έβαλε την κατάλληλη ενέργεια στα λόγια του στο ημίχρονο, έπειτα το Anfield έκανε και το δικό του κομμάτι και το 1-0 συνέβη. ”

“ Στα επόμενα 10-15 λεπτά μετά το γκολ που δεχθήκαμε, το Anfield πίεσε πολύ. Μείναμε όμως στο παιχνίδι και επιστρέψαμε όχι μια, αλλά δύο φορές και αυτό με κάνει πολύ ευχαριστημένο. ”

“ Η ισοπαλία έδειξε γιατί είμαστε μια καλή ομάδα. ”

Η Manchester City ισοφάρισε δύο φορές στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com