Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προηγήθηκε δις η Liverpool αλλά πήρε μόνο τον βαθμό στο ντέρμπι

Προηγήθηκε δις η Liverpool αλλά πήρε μόνο τον βαθμό στο ντέρμπι

Η τραγική Liverpool του πρώτου ημιχρόνου έμεινε στα αποδυτήρια και άξιζε τους τρεις βαθμούς στο τέλος, προηγήθηκε δύο φορές με τον Mane και τον μοναδικό Salah αλλά ισοφαρίστηκε ισάριθμες φορές και «κόλλησε» στο 2-2 με την Manchester City.

Ήταν κακή και γλίτωσε στο πρώτο ημίχρονο

Με 4-3-3 και τον Jota στην αιχμή του δόρατος παράταξε τη Liverpool o Jurgen Klopp. Το ζεστό Anfield έδωσε ώθηση στους κόκκινους στα πρώτα λεπτά, αλλά οι πρώτες επισκέψεις στα γαλάζια καρέ δεν μετουσιώθηκαν σε κάποια φάση. Αυτή ήρθε στο 20′, όμως ήταν για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Silva πέρασε όλη τη Liverpool, έκανε τη κάθετη στον Foden, το πλασέ του οποίου έβγαλε ο Alisson. Το πολύ κακό πρώτο ημίχρονο μας έδωσε και άλλη φάση της City, όταν ο De Bruyne έστειλε μία κεφαλιά από το πέναλτι πολύ ψηλά άουτ. Η τραγική από το μισάωρο και μετά Liverpool δεν έδειξε καμία ηρεμία στο χτίσιμο του παιχνιδιού της με πολλές βεβιασμένες πάσες, κακές επαφές και λάθος συνεννοήσεις, με τους κόκκινους να μοιάζουν πνιγμένοι στο ψηλό πρέσινγκ των Cityzens. Τα περισσότερα προβλήματα αντιμετώπισε ο James Milner με τον Foden τον οποίο έχανε μέχρι και στα γεμίσματα του Ederson, έχοντας δεχθεί και κίτρινη κάρτα στη προσπάθειά του να τον σταματήσει. Το ημίχρονο έφυγε με την Liverpool να ψάχνεται και την Manchester City να αναρωτιέται πως δεν βρίσκεται ακόμα μπροστά στο σκορ.

Άξιζε τους τρεις, πήρε τον ένα βαθμό

Η Liverpool μπήκε πιο ζωντανά στο δεύτερο ημίχρονο και είχε καλή τελική στο 50′ με τον Jota, το αριστερό δυνατό σουτ του οποίου έβγαλε με υπερένταση ο Ederson. Η Liverpool έκανε αυτό που δεν πέτυχε η City στα πρώτα 45′ και μετουσίωσε την υπεροχή της σε γκολ, όταν στο 60′ ο Mane πετάχτηκε στο κέντρο της άμυνας των μπλε και ο Salah του έβγαλε σε σωστό τάιμινκ τη μπάλα, με τον Σενεγαλέζο να πλασάρει άψογα των Ederson. Παρόλα αυτά, η City βρήκε γρήγορα την απάντηση, όταν στο 70′ ο Jesus έβγαλε στον Foden και εκείνος εκτέλεσε πολύ όμορφα τον Alisson για το 1-1. Εκεί, το λόγο πήρε ΚΑΙ ΠΑΛΙ ο Αιγύπτιος Φαραώ, ο βασιλιάς του Kop. Ο Μο Salah άδειασε 3 παίκτες της City μόνος του και πλάσαρε εκπληκτικά με το δεξί από δύσκολη γωνία για το 2-1 στο 78ο λεπτό. Η χαρά ήταν και πάλι μικρή, καθώς τρία λεπτά μετά ο De Bruyne βρήκε τη μπάλα καλά έξω από την περιοχή, ο Matip ήταν άτυχος καθώς έβγαλε τη μπάλα από την πορεία του Alisson και εκείνη πήγε στα δίχτυα. Η Liverpool είχε ασύλληπτη φάση για να πάρει το ματς, όταν από σέντρα του Salah, η μπάλα έφτασε από λάθος του Ederson στα πόδια του Fabinho, τον οποίο και πρόλαβε ο Laporte πριν προλάβει απλά να την σπρώξει στη κενή εστία. Το παιχνίδι έγινε ροντέο στα τελευταία λεπτά με καμία ομάδα να μην έχει συνοχή, όμως το σκορ δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Anfield.

Ο Mane είχε δώσει το προβάδισμα στους Reds στο 60΄.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com