Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Νομίζω πως πρέπει να δίνουμε στο Dragao τους εντός έδρας αγώνες μας!»

Salah: «Νομίζω πως πρέπει να δίνουμε στο Dragao τους εντός έδρας αγώνες μας!»

Ο Mo Salah δήλωσε αστειευόμενος, μετά το νέο εμφατικό διπλό των Reds επί της Porto με 1-5, πως θα πρέπει να δίνει η ομάδα τους εντός έδρας αγώνες της στο Dragao!

Οι Reds έχουν επισκεφθεί το γήπεδο της Porto τρεις φορές τα δύο τελευταία χρόνια, επικρατώντας ισάριθμες φορές με συνολικό σκορ 14-2.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός συγκεκριμένα δήλωσε:

“ Νομίζω πως κυριαρχήσαμε στον αγώνα από την αρχή και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. ”

“ Νομίζω πως τώρα θα πάμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο μας. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως κυριαρχήσαμε από την αρχή, οπότε ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. ”

“ Νομίζω πως πρέπει να δίνουμε εδώ τους εντός έδρας μας αγώνες! Δεν ξέρω ποιο είναι το μυστικό, όμως προσπαθούμε να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι. ”

“ Τους αντιμετωπίζουμε πολύ συχνά, ειδικότερα στην έδρα τους. Σήμερα σκοράραμε πολλά γκολ, όμως ο αγώνας από την αρχή δεν ήταν εύκολος. ” Είπε ο Mo Salah.

“ Προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και είμαστε τυχεροί που σε κάθε παιχνίδι εναντίον τους ανοίγουμε το σκορ νωρίς, οπότε αυτό αυτό κάνει το παιχνίδι πιο εύκολο. Άρα ναι, είμαστε χαρούμενοι για αυτό. ”

Οι Reds επιστρέφουν στην δράση του Uefa Champions League σε 20 ημέρες, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Atletico Madrid.

Ο Mo Salah γράφει το 0-1 για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com