Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Πρέπει να κρατήσουμε την ίδια ένταση»

Fabinho: «Πρέπει να κρατήσουμε την ίδια ένταση»

Την ίδια ένταση πρέπει να κρατήσει η Liverpool και στους αγώνες που ακολουθούν, όπως δήλωσε ο Fabinho στην ιστοσελίδα της ομάδας, όπως αναφέρθηκε επίσης στο χθεσινό διπλό, στην εμφάνιση του Curtis Jones και στον Κυριακάτικο αγώνα με την Manchester City.

Για τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας είπε:

“ Απόψε ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Νομίζω ότι δεν περιμέναμε να κερδίσουμε [σκοράροντας] πέντε γκολ, αλλά αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, σκοράραμε πέντε και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα. Σε αυτό το γκρουπ είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς με δύο νίκες. ”

Για την απόδοση του Curtis Jones:

“ Είναι πολύ καλός παίκτης. Το χρειαζόταν αυτό, το να παίζει κάθε τρεις ημέρες, είναι σημαντικό για αυτόν για τον ρυθμό του. Σωματικά, είναι πολύ καλός καθώς και με τη μπάλα, ξέρουμε ότι αν του δώσουμε τη μπάλα θα γυρίσει, θα δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό γιατί είναι ένας πραγματικά ταλαντούχος παίκτης. Έτσι, είμαι χαρούμενος για εκείνον και για την απόδοσή του και ελπίζω να συνεχίσει να παίζει τόσο καλά. ”

Για την πρωτιά της ομάδας σε πρωτάθλημα και Champions League:

“ Ναι, είναι πραγματικά σημαντικό να είσαι πρώτος σε αυτόν τον όμιλο – είναι ένα πραγματικά δύσκολο γκρουπ – και κορυφαίο επίσης. Δεν έχουμε εύκολα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι να παίξουμε με τον τρόπο μας και να διατηρήσουμε την ίδια ένταση και την ίδια ποιότητα. ” Είπε ο Fabinho.

“ Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Brentford το περασμένο Σαββατοκύριακο και δώσαμε ένα επίσης δύσκολο παιχνίδι εδώ απόψε, αλλά βγάλαμε την υψηλή μας ένταση και αυτό ήταν πραγματικά σημαντικό για εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον τρόπο μας και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια. ”

Για τον αγώνα με την Manchester City:

“ Μια εμφάνιση όπως η αποψινή μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Το επόμενο παιχνίδι είναι κόντρα στη Manchester City στο Anfield, οπότε γνωρίζουμε ότι το Anfield θα έχει μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. ”

“ Αυτά είναι τα παιχνίδια που κάθε παίκτης θέλει να παίζει. Απλώς πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, να τα δώσουμε όλα και ξέρουμε ότι οι οπαδοί θα είναι μαζί μας. ”

Με ανεβασμένη ψυχολογία κόντρα στη City οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com